A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Hírek-aktualitások

2018. augusztus 17. péntek, 17:01

Ismerős közegbe érkezik Dimics

Milos Dimics korábban már játszott együtt Rasztko Dramicsaninnal. A játékos sportos családból származik, szereti a vígjátékokat, az akciókat és a horrorokat, az edzések közti időt pedig pihenéssel tölti.

Tovább

2018. augusztus 13. hétfő, 19:58

Elkezdődött a felkészülés

Juan’Ya Greenen, Milos Dimicsen és a mandulaműtéte után lábadozó Fülöp Bencén kívül mindenki részt vett az első edzésen.

Tovább

2018. augusztus 10. péntek, 08:45

KTE-Duna Aszfalt: teljes a keret és a program is

Teljessé vált a felnőtt keret azzal, hogy a klub szerződtette Milos Dimic-et. Ugyanakkor a KTE-Duna Aszfalt nevezett az NB I B-s bajnokságba is.

Tovább

2018. július 26. csütörtök, 15:21

Kosaras esküvő

Nagy nap volt július 17-e Karahodzsics Kemal életében, centerünk ugyanis összeházasodott Sanja - immáron - Karahodzsics-csal, gyermeke édesanyjával. Az emlékezetes napon természetesen csapattársak és korábbi játékostársak is jelen voltak, Kemo elmondása szerint a magyarok nagyon élvezték a Balkán zenét.

Tovább

2018. július 04. szerda, 10:57

Molnár Márton bemutatkozott a válogatottban

Litvánia ellen játszotta első felnőtt válogatott mérkőzését centerünk.

Tovább

2018. július 01. vasárnap, 10:27

Korszerű világítást kap a Messzi István Sportcsarnok

Magyarországon eddig még csak egy-két csarnokban alkalmazott, számítógéppel programozható, fényeffekteket is tudó, a jelenleginél takarékosabb, ugyanakkor lényegesen nagyobb megvilágítást biztosító LED világítási rendszert kap Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnok. Az augusztusban elkészülő, a tulajdonos igényei szerint megtervezett, megközelítőleg 40 millió forintos beruházás a KTE Kosárlabda Klub Kft. TAO sportfejlesztési programja keretében és Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatával közös finanszírozásban valósul meg.

Tovább