A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Véglegesítettük Thompson szerződését

2017. szeptember 11. hétfő
 

Az amerikai hátvéd meggyőzte a szakmai stábot és a vezetőket, a következő szezonban nálunk játszik.

Két mérkőzést játszott a csapatunk eddig a felkészülési időszakban, és Bernard Thompson mindkét meccsen kiválóan teljesített. A Szeged elleni 31 percben 27/3 pont állt a neve mögött, 80 százalékkal dobta a büntetőket (8/10), 4 lepattanót szerzett és 28 lett a meccsindexe (VAL). Az Alba ellen 33 percet töltött pályán, 29/3 ponttal, 89 százalékos büntetőzéssel (8/9), 6 lepattanóval, 3 gólpasszal és 35 VAL-értékkel zárt.

Nem véletlen, hogy a klub életbe léptette a szerződését.

„Örülök, hogy itt vagyok, mindig próbálom a legjobbamat nyújtani, fontos tagja szeretnék lenni a csapatnak – mondta Bernard Thompson a hétfő délelőtti edzés után. - Készülünk a bajnokságra, szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Mindenki kedvesen fogadott, kiváló a légkör az öltözőben. Kecskemét nagyon szép város, szeretek itt lenni. Nem sok szabadidőnk van, de ha tehetem, szívesen sétálgatok, megnézem a nevezetességeket. Egyelőre még nem sikerült teljesen felfedeznem a várost, de igyekszem…”

A KTE-Duna Aszfalt legközelebb kedd este lép pályára, a Messzi István Sportcsarnokban 17.15-től a Pécs lesz az ellenfél.