A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Veszélyes ellenfél a Szeged

2018. január 30. kedd
 

Molnár Mártonnal beszélgettünk a Sopron elleni sikerről, illetve az előttünk álló feladatról.

Naturtex-SZTE-Szedeák - KTE-Duna Aszfalt

Szeged, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00

Játékvezetők: Pálla Zoltán, Minár László, Kulcsár Tibor

MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

A szombati, fontos soproni győzelem után ezúttal újabb nehéz feladat vár ránk, hiszen Szegedre látogatunk. Molnár Mártont kértük meg arra, hogy ossza meg velünk gondolatai az SKC elleni sikerről.

"Az első negyedben pár ponttal meglépett a Sopron, viszont kiegyenlített játékot hozott az első félidő, sőt, a szünet előtt a vezetést is átvettük. A harmadik etap elején egy kilenc-nullás rohammal kezdtünk, de El-Amin extra napot fogott ki, az SKC pedig visszajött pár pontra. Kulcsszituációkban azonban sikerült értékesíteni a helyzeteinket, jól járattuk a labdát, így tíz ponttal tudtunk nyerni. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ilyen sokan eljöttek, és remek hangulatot teremtettek."

Molnár Márton természetesen beszélt a szerdai, Szeged elleni újabb rettentő fontos bajnoki mérkőzésről is.

"Nagy hiba lenne lebecsülni a Szegedet annak ellenére, hogy több sérültje is van. Agresszívan védekeznek, alacsony szerkezetben játszanak, utóbbi ellen külön készültünk. Reméljük, hogy tudjuk tartani a jó formánkat."

 

Ahogyan azt Molnár Márton is említette, aktuális ellenfelünk nem éppen a legjobb helyzetből várhatja az összecsapást. Juhos Levente műtét után lábadozik, míg Andrija Csirics ujjsérülés miatt nem játszhat már egy hetek óta. Hétvégén Szolnokon vendégszerepelt a Szeged, a csapat első számú irányítója, Marko Boltics mindössze egy percet játszott, ő egy húzódással bajlódik.

 

Nincs tehát túl jó helyzetben Andjelko Mandics együttese, hiszen legutóbbi nyolc meccséből csupán egyet nyert meg, hét alkalommal pedig vesztesen hagyta el a pályát - ám mert kiváló játékosok, nagy harcosok alkotják a keretet, még inkább veszélyes ellenfél vár a KTE-Duna Aszfaltra.