Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

A Sopron ellen folytatja a KTE-Duna Aszfalt

2018. november 01. csütörtök
 

Wittmann Krisztián úgy érzi, amennyit egy gyermek születése adhat egy sportolónak, annyit neki is adott.

KTE-Duna Aszfalt - Sopron KC

Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00

Játékvezetők: Cziffra Csaba, Rácz Zsolt, Mészáros Balázs dr. (Bernáth András)

Pénteken este 18:00-kor a Sopron KC-t fogadja a KTE-Duna Aszfalt a Messzi István Sportcsarnokban. Újabb nehéz mérkőzés vár a csapatra, amelynek célja, hogy a DEAC és a Pécs legyőzése után továbbra is megmaradjon hazai veretlensége.

„A Sopron sokkal erősebb csapat, mint az előző szezonban. Ahogy tavaly, idén is leginkább az öt légiósukra építenek, ezúttal talán jobban sikerült nekik a külföldiek kiválasztása. Van három rutinos magyar játékosuk is, Dénes Gábor, Supola Zoltán és Takács Norbert, abszolút jó erőkből áll az SKC. Hazai pályán mint mindig, most is arra kell törekednünk, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani, ha ez sikerül, nem lehet probléma. A Sopron hasonló stílust képvisel, mint a Körmend, a gyorsindításokra törekszik - ha ezeket meg tudjuk állítani, nyerhetünk.” - mondta Wittmann Krisztián.

A Pécs ellen fantasztikus hangulat volt a csarnokban, a szurkolók belehajszolták a csapatot a győzelembe.

„Mindig jó hangulat van a Messzi István Sportcsarnokban. Bármi is az eredmény, a szurkolók mindig kitartanak mellettünk, bízom benne, hogy ez a folytatásban is így marad. Ezúttal is nagyon nagy szükségünk lesz rájuk, reméljük, hogy megint sokan kilátogatnak a mérkőzésre.”

 

Nagy öröm érte október 19-én a Wittmann-családot, megszületett ugyanis Eszter és Krisztián második gyermeke, Olivér.

 

„Olivér nagyon jól viselkedik, nem lehet rá panasz, teljesen más, mint Zorka. Zorka és Olivér szeretik egymást, a lányunk szeret Olivérrel lenni, ölelgeti, simogatja, babusgatja. Jól telnek a hétköznapjaink. Nagy boldogság mindenki életében, ha születik egy gyermek a családban, amennyi pluszt adhat egy sportolónak egy ilyen eset, annyit biztos, hogy nekem is adott.”