Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Nyerni kell a kupainduláshoz

2018. december 30. vasárnap
 

Idén is sűrű a mezőny.

A KTE-Duna Aszfalt tizenkét forduló után hat győzelemmel és hat vereséggel a tabella kilencedik helyén áll. Az Atomerőmű SE ellen fontos mérkőzés következik a Magyar Kupa szempontjából, hiszen ahhoz, hogy a csapat ott legyen a tornán, mindenképpen nyerni kell Pakson.

Az már biztos, hogy a Szolnok, a Körmend és a ZTE nem csúszik ki a legjobb nyolcból, öt hely azonban még kiadó.

Kedvező pozícióban érezheti magát a hét győzelemmel rendelkező Pécs, Jászberény, Falco hármas - ha ebből a trióból valaki nyer vasárnap, az biztosan ott lesz a kupában, de a gólkülönbség is kedvez az együtteseknek.

A KTE-Duna Aszfalton kívül bejuthat még a legjobb nyolcba a Paks, a Sopron és a DEAC is. Előfordulhat az, hogy a tizenharmadik forduló után hat csapat áll majd 7-6-os mutatóval, ehhez az kell, hogy a DEAC a Pécset, a Sopron az Albát, a Szeged a Falcót, a Kaposvár a Jászberényt verje meg, az ASE-KTE után pedig valamelyik fél 7-6-tal fog állni. Ebben az esetben hét sikert számlálna a Pécs, a DEAC, a Sopron, a Falco, a Jászberény és az ASE-KTE győztese.

Az MKOSZ Versenyiroda egyik munkatársától kapott információink alapján holtverseny esetén a gólkülönbség dönt, az is fontos lenne tehát, hogy egy esetleg győzelem minél nagyobb különbséggel szülessen meg.