Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Koraszülöttek és kosarasok egy naptárban

2019. január 02. szerda
 

Példaképre márpedig mindenkinek szüksége van. Győztesnek éppúgy, mint bajban lévőnek.

Ez a naptár (mint ahogy a 2017-es is) azzal a céllal készült, hogy a KTE-Duna Aszfalt az értékesítéséből származó bevétellel támogassa a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány működését, és a magunk eszközeivel felhívjuk a figyelmet a koraszülöttekre, szüleikre, s a velük magas szinten foglalkozó szakemberekre. Mert senki nem születik példaképnek, példaképpé a tettei által válik.

Példaképekre márpedig mindenkinek szüksége van.

Nekünk megvannak a legújabb példaképeink. Kincső, Hanna, Alex, vagy a fotózáson megismert többi koraszülött és szüleik, orvosaik, ápolóik mindennapi harca mutatja az utat a győzelem felé. Pedig az ő mérkőzésük tétje nem hasonlítható a miénkhez.

A fotózást ezúttal Vanczer Orsolya profi fotós vállalta, aki pályafutása során első alkalommal dolgozott koraszülöttekkel.

 

„Amikor megtudtam, milyen feladatra kérnek fel, meg sem fordult a fejemben, hogy nemet mondjak, hiszen jótékonyságról volt szó és fotózni is imádok. Természetesen volt bennem izgalom, hiszen pályafutásom során először dolgozhattam koraszülöttekkel. Kihívásként is tekintettem tehát a feladatra. Mindemellett nőként belém van kódolva az anyai ösztön, de szerintem nincs is ember, aki ne érzékenyülne el, ha koraszülöttekről van szó. Mi el sem tudjuk képzelni, mit élnek át ezek a családok. Már az első napjaik, heteik megpróbáltatások sorozatát hozzák, nem csak a babáknak, a szülőknek is. A fotózás jól sikerült, köszönhetően a szülők, az osztályon dolgozók és a sportolók hozzáállásának. A kosarasok hatalmas fegyelemmel és komolysággal álltak a gépem elé, maximálisan partnerek voltak. A végeredmény egy letisztult, természetes és kedves naptár lett, tele gyönyörű babával.”

 

A 12 lapos, A/3-as méretű fali naptár szívmelengetően kedves grafikáit a Grafantasy Kft. tulajdonosa, Farkas József készítette.

A KTE-Duna Aszfalt és a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány együttműködésében létrejött naptár megrendelhető és megvásárolható a KTE-Duna Aszfaltnál (Kecskemét, László Károly utca 16; e-mail: ktekosar@gmail.com; tel.: +36 30 811 9168), a csapat hazai bajnoki mérkőzéseinek idején a klubshopban (Messzi István Sportcsarnok, főbejárati aula).

 

A naptár ára 3000 Ft. A bevétellel minden vásárló a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány munkáját segíti.