Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Kucsera továbbra is keményen dolgozik

2019. február 08. péntek
 

A fiatal játékos boldog, hogy egyre több lehetőséget kap az A-csoportban, Sopronból is győzelemmel szeretne távozni.

Sopron KC – KTE-Duna Aszfalt

Novomatic Aréna, szombat, 18:00

Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Fodor Attila (Balogh László)

Nagy feladat vár szombaton este 18:00-tól a KTE-Duna Aszfalt csapatára, amely egy közvetlen riválisa, a Sopron KC otthonában lép pályára. Nehéz mérkőzésnek ígérkezik a holnapi, hiszen az SKC stabil teljesítményre képes otthon, mindössze két veresége van a Novomatic Arénában.

„A Sopron elleni hazai mérkőzésünk rettentően szoros volt, nagy izgalmak végén sikerült megnyernünk a találkozót - vélekedett Kucsera Dániel. - A hangulat kiváló volt, a szurkolóink sokat segítettek. Nehéz dolgunk lesz szombaton is, de jó munkát végeztünk a héten. Reméljük, hogy győzelemmel jöhetünk haza.”

A 19 esztendős játékos egyre több lehetőséget kap, a Körmend ellen 6/6-os pontmutatóval zárt, ráadásul nem hibázott dobást.

„Nagyon boldog voltam, hogy újra lehetőséget kaptam, a továbbiakban is azért fogok keményen dolgozni, hogy minél több időt tölthessek a pályán. Örülök, hogy hozzá tudtam tenni a sikerhez, többen is gratuláltak. Fontos volt ez a győzelem számunkra, egy nagyon erős ellenféllel szemben tudtunk nyerni.”

 

Kucsera Dániel kezd hozzászokni az A-csoporthoz.

 

„Eleinte természetesen nagyon izgultam, de kezdem megszokni a légkört. A szurkolóink mindig mellettünk állnak, ez pedig rengeteget jelent számunkra.”

Van kiktől tanulnia a fiatal játékosnak.

„Marko Djeraszimoviccsal szoktunk egy-egyezni az edzések után. Ő egy remek játékos, akitől rengeteget tudok tanulni, akárcsak Rasztko Dramicsanintól. Dramival általában egymást fogjuk a gyakorlások alatt, igyekszem minél több dolgot ellesni tőle.”

A hétvégén akár három mérkőzésen is pályára léphet Kucsera Dániel, hiszen az NB I. B-s együttes vasárnap az Óbudai Kaszásokkal találkozik idegenben.

„Elég kemény a tempó, de azt hiszem, meg lehet ezt szokni. Nehéz mérkőzések várnak ránk, akkor lennék a legboldogabb, ha a hétvégén három győzelmet szereznénk.”