Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Visszavágnának a fiatalok az Albának

2019. május 14. kedd
 

Váradi Kornél csapata szeretne még egyszer elutazni Székesfehérvárra, ehhez pedig az kell, hogy megnyerje szezonbeli utolsó hazai mérkőzését.

KTE-Dun Aszfalt – Alba Fehérvár

Mercedes-Benz Sport Akadémia, kedd, 19:00

Játékvezetők: Nyilas István, Dr. Varga Zoltán, Vadász Csaba (Farkas Zoltán)

 

Kedden este 19:00-kor a KTE-Duna Aszfalt fiataljai az Albát látják vendégül. A két győzelemig tartó párharc első összecsapásán hazai pályán magabiztos győzelmet arattak a fehérváriak (81-54), a lehetőség azonban adott a javításra a keddi találkozón.

 

Váradi Kornél: - Az előző mérkőzéshez képest leginkább abban kell javulnunk, hogy védekezésben sokkal nagyobb nyomást helyezzünk az Alba játékosaira. Fontos lesz az is, hogy kontrolláljuk a lepattanókat. Támadásban minél inkább csapatként kell működnünk, ez egy ilyen agresszíven védekező ellenféllel szemben elengedhetetlen ahhoz, hogy kellően jó szituációkat alakítsunk ki. Szeretnénk kiegyenlíteni a párharcot, célunk, hogy még egyszer elutazzunk Székesfehérvárra egy mindent eldöntő mérkőzésre. Az egész szezonunkra jellemző volt, hogy a csapat végig küzdött és brusztolt, a hozzáállással biztosan nem lesz probléma. Ez lesz a szezon utolsó hazai meccse számunkra, aki keretben van, attól azt várom, hogy maximális küzdőszellemmel tegye a dolgát.