Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

A hatodik hely a célja a KTE-Duna Aszfaltnak

2019. május 14. kedd
 

Molnár Márton elégedett az eddigi szerepléssel, úgy érzi, büszke lehet a csapat az eddig elért eredményekre.

KTE-Duna Aszfalt – DEAC

Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18:00

Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Frányó Péter, Török Róbert (Dr. Gencsev Plámen)

Szerdán este 18:00-kor az utolsó középszakasz-mérkőzését játssza a KTE-Duna Aszfalt, az ellenfél pedig a rájátszásba igyekvő DEAC lesz. A középház negyedik fordulójában már sikerült legyőzni a Debrecent, ráadásul idegenben.

„Valóban legyőztük a Debrecent idegenben, de nem szabad abból a találkozóból kiindulni, hiszen ellenfelünk egyik legjobb játékosa, Jahenns-Ley Manigat nem lépett pályára, szerdán azonban ő is játszani fog - mondta Molnár Márton. - Fontos találkozó lesz ez számunkra, a célunk, hogy megszerezzük a hatodik helyet, ehhez pedig győznünk kell. Jó helyről szeretnénk elkezdeni a rájátszást.”

 

Három játékosra érdemes lesz külön odafigyelni.

 

„Milos Borisov kikapcsolása kulcs lehet, Manigat pedig egy kiváló dobó, meg kell próbálnunk semlegesíteni. Ivosev Tomiszlav jól dolgozik a palánkok alatt, rá is nagyon oda kell figyelnünk. Ha csapatként ugyanúgy funkcionálunk, mint az eddigiekben, akkor megnyerhetjük a mérkőzést.

Büszke lehet a KTE-Duna Aszfalt arra, amit eddig elért.

„Teljes mértékben elégedett vagyok a középszakaszban nyújtott teljesítményünkkel. Bár legutóbb Pakson simán kikaptunk, de úgy érzem, büszkék lehetünk arra, amit eddig elértünk. Voltak nagy győzelmeink, például a zalaegerszegi és debreceni, amelyek a rájátszás szempontjából igen fontos voltak. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy még az alapszakasz során megnyertük az utolsó meccsünket a Kaposvár ellen és ez is rengeteget számított.”