Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Szoros mérkőzést játszana a KTE-Duna Aszfalt

2019. május 23. csütörtök
 

Mészáros Máté bízik a formajavulásban, a csapat nem szeretné, ha simán jutna tovább a Falco.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – KTE-Duna Aszfalt

Arena Savaria, péntek, 18:00

Negyeddöntő, 3. mérkőzés

Játékvezetők: Cziffra Csaba, Kapitány Gellért, Török Róbert (Nagy József)

A három győzelemig tartó párharc állása: 2-0 a Falco javára

Pénteken este 18:00-kor a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vendége lesz a KTE-Duna Aszfalt. A negyeddöntőben két mérkőzésen van túl Forray Gábor csapata, melyeket követően 2-0-ra vezeti a párharcot a Falco. Ha győzni tud a KTE-Duna Aszfalt, hétfőn biztosan lesz még egy találkozó Kecskeméten, ha nem, akkor a bajnoki címre is esélyes Szombathely bejut a négy közé.

„Ahogyan az eddigiekben, úgy ezúttal is nagyon nehéz dolgunk lesz Szombathelyen – vélekedett Mészáros Máté. – Megpróbáljuk kielemezni a hibáinkat, illetve megnehezíteni a Falco dolgát. Nem szeretnénk, hogy simán jusson tovább ellenfelünk, szoros mérkőzést akarunk játszani pénteken.”

 

Több szempontból is javulnia kell a KTE-Duna Aszfaltnak.

 

„Elsősorban az agresszivitásunkon kell javítanunk. Az eddig lejátszott két mérkőzésen ez a tényező nagyban befolyásolta a nagy különbséget. Ha tudunk változtatni mind védekezésben, mind pedig támadásban, akkor lehet esélyünk egy szoros mérkőzésre, s ha még a szerencse is mellénk áll, meglepetést is okozhatunk. Taktikai dolgokat is gyakoroltunk, hiszen rengeteg hiba csúszott a gépezetbe. Remélem, hogy sikerül javulnunk.”

Wittmann Krisztián, a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya szerdán ünnepelte 34. születésnapját.

„Ilyenkor az a szokás, hogy az ünnepelt hoz süteményt és üdítőt, ezek most is ott voltak az öltözőben, azonban nagyobb ünneplés nem volt.