A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Együtt készülnek a Karahodzsics-tesók

2019. június 26. szerda
 

Törökországi nyaralása után munkába állt a KTE-Duna Aszfalt centere.

Edzés hátán edzés, mérkőzés mérkőzést követ – nagyjából erről szólnak egy profi kosárlabdázó mindennapjai. Na persze nem egész évben, hiszen jelenleg éppen szünetel a bajnokság, így pedig a KTE-Duna Aszfalt játékosai is jól megérdemelt pihenőjüket töltik.

-Én már túl vagyok a nyaraláson, a feleségemmel és a kisfiunkkal egy hetet töltöttünk el Törökországban – mondta Karahodzsics Kemal. - Nagyszerűen éreztük magunkat, lehetőségem volt pihenni, mielőtt elkezdtem az edzéseket. A nyarat egyébként Szabadkán töltöm a családommal, élvezzük, hogy ezúttal többet lehetünk együtt, mint a szezon során.

 

A vakáció mellett persze a munka sem marad el, Karahodzsics Kemal a tavalyi szezonban a spanyol Huescát erősítő testvérével, Kenannal készül.

 

-Már elkezdtük a felkészülést egy személyi edzővel, a testvéremmel együtt dolgozunk. Jelenleg inkább az erőnléti feladatokra helyezzük a hangsúlyt, de persze labdás gyakorlatok is vannak a programban, hogy a pihenő után visszarázódjunk.

A nyolcadik kecskeméti szezonjára készülő játékos beszélt a KTE-Duna Aszfalt új igazolásairól is.

-Révész Ádámot ismerem, nagyon remélem, hogy jó párost fogunk alkotni a palánk alatt. Lewis Chesterről és Devaugntah Williamsről egyelőre nem sok mindent tudok, de bízom benne, hogy beleillenek majd a csapatunkba és jól fogják magukat érezni nálunk. Azon leszünk, hogy jó eredményt érjünk el a következő szezonban.