Nagykarácsony sorsjegy

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Molnár Dániel Szicíliában és Novi Vinodolvskiban pihent

2019. augusztus 01. csütörtök
 

A KTE-Duna Aszfalt fiatal irányítója szinte az egész nyarat végig dolgozta. Motiváltan várja az új szezont, kíváncsi arra, hogy milyen lesz a közös munka az új csapattársakkal.

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a KTE-Duna Aszfalt fiatal játékosa, Molnár Dániel. A 21 esztendős hátvédnek szinte mindig volt valami programja, nem unatkozott a szabadsága alatt.

„A családommal Szicíliában töltöttünk egy hetet, rengeteg szép helyen jártunk” – mondta Molnár. „Nagy volt a kánikula, strandolásra is szakítottunk időt. Amint hazaértünk Olaszországból, egy kisebb baráti társasággal szinte rögtön indultam Horvátországba, Novi Vinodolvskiba, ahol leginkább a lazítás volt főszerepben. Az alapozás kezdete előtt még tervben van egy nagyobb családi összejövetel a Balatonon.”

 

A nyaralás és a pihenés mellet természetesen az edzéseket sem hanyagolta el Molnár Dániel.

 

„Egész nyáron próbáltam magamat formában tartani. Leginkább az erőnlétemet, az állóképességemet és a robbanékonyságomat igyekeztem fejleszteni különböző gyakorlatokkal” – mesélte a játékos, aki hozzátette, állandó rendszerességgel végzett dobóedzéseket.

Forray Gábor korábban hangoztatta, hogy nagyobb szerep hárulhat a tavalyi NB I. B-s bajnokságban kiváló szezont záró játékosra.

„Ezek a mondatok hatalmas motivációt jelentenek számomra. Egyébként is minden szezon előtt motivált vagyok, várom, hogy újra elkezdődjön a bajnokság.”

 

És hogy mi a véleménye Molnárnak a nyári játékosmozgásról?

 

„Eléggé átalakult a csapatunk. Fiatalabb keretünk lesz, kíváncsian várom, hogy hogyan tudjuk megoldani az előttünk álló feladatokat. Ismét erős lesz majd a mezőny a bajnokságban, abban viszont biztos vagyok, hogy mindenki a legjobbját fogja nyújtani a sikeres szereplés érdekében.”

A KTE-Duna Aszfalt augusztus 12-én, hétfőn kezdi el a felkészülést a 2019/2020-as szezonra.

„Egyrészt kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új csapattársakkal a közös munka. Másrészt pedig, két és fél hónap igencsak hosszú idő. Folyamatosan edzettem a nyáron, de az igazat megvallva, már nagyon hiányzik az öt-öt elleni játék” – zárta szavait Molnár Dániel.