A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

A mindiGO elviszi az otthonába a magyar kosárlabdát!

2019. szeptember 30. hétfő
 

Hasonlóan az előző szezonhoz, idén is a mindiGO Sport online alkalmazás felülete ad otthont a legtöbb férfi és női kosárlabda mérkőzésnek a hazai élvonalból. Az összes – közvetítésre alkalmas arénából követhetőek lesznek a fordulók mérkőzései.

A mindiGO Sport a 2019. szeptember 26-án rajtoló bajnokságokkal párhuzamosan promóciós jelleggel lehetőséget kínál a honi kosárlabda szerelmeseinek, hogy igazán belekóstoljanak a hazai parketten zajló csatákba. A magyar bajnokság első néhány fordulójában díjmentesen lehet figyelemmel követni az eseményeket.

A hazai kosárlabda rajongóknak ki sem kell mozdulni otthonról, hogy fordulóról fordulóra buzdítsák szeretett csapatukat. A Hunbasket csomag havi előfizetését választó felhasználók számos hozzáadott plusz élménnyel is találkozhatnak a szolgáltatáson belül (hírek, összefoglalók, videók és közösségi meccsnézési lehetőség a kommentfalnak köszönhetően), melyeket természetesen a díjmentes időszak alatt is ki lehet „próbálni”. Előfizetni a promóciós időszak után lehet majd, amely az első néhány fordulót jelenti. A közvetítéseket pedig egy Chromecast eszköz segítségével, a mindiGO Sport mobil alkalmazásból a TV készüléken keresztül is egyaránt nézhetik az élő adásokat, az online közvetítéseket vagy a visszanézhető videókat.

Az ingyenes bevezető időszakot követően az előfizetés díja: sport.mindigo.hu webes előfizetés díja havi bruttó 799 Ft. Android és IOS előfizetés esetén havi bruttó 999 Ft.

A szolgáltatás főbb jellemzői, melyek a promóciós időszak során is fennállnak:

• Azok a mérkőzések, amelyeknél az automatikus közvetítés helyszíni technikai feltételei adottak élőben láthatóak. Majd a meccset követően felvételről is visszanézhetőek.

• A felhasználók további híreket, videós összefoglalókat és beszámolókat is elérhetnek.

• A közvetítések alatt a nézők a kommentfalon hozzászólhatnak a mérkőzésekhez, megoszthatják véleményüket, valamint szavazhatnak. Továbbá élő statisztika is hozzáférhető.

• A szolgáltatás a sport.mindigo.hu weboldalon és/vagy mobil alkalmazás formájában áll rendelkezésre, amely letölthető Android és iOS rendszerű okos eszközökre.