Nagykarácsony sorsjegy

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Testvére tiszteletére gondozza saját márkáját Thomas Cleveland

2019. október 09. szerda
 
 

Az amerikai kosaras jól érzi magát Kecskeméten, és a lehető legjobb formáját szeretné hozni, hogy megörvendeztesse a KTE-Duna Aszfalt szurkolóit.

 

Jártál már korábban Magyarországon?

Egyszer egy felkészülési meccsen és egy Adria Kupa meccsen már voltam Magyarországon a volt csapatommal. Szép országnak tartom!

Hogyan érzed magad Kecskeméten?

Még ugyan nem sok időm volt megismerni, de igyekszem felfedezni magamnak a helyeket. Jól érzem magam a városban, kedvesek az emberek.

Mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?

Könnyedén ment a beilleszkedés, a szakmai stáb, az edzők és a játékostársaim mindent megtesznek ezért, amiért hálás vagyok.

Ki a legjobb és a ki a legviccesebb szerinted?

Nehéz azt megmondani, hogy ki a legjobb, hiszen mindenki a saját posztján tud olyat mutatni, ami az egész csapat számára hasznos. Keményen dolgozik mindenki. Az öltöző mókamestere egyértelműen Kemal!

Mit csinálsz szabadidődben?

Szeretek zenét hallgatni és készíteni, illetve relaxálni. A kosárlabdát a pályán kívül is imádom, sokat olvasok róla, illetve YouTube videókat nézek.

Ha jól tudom van egy saját márkád. Mit kell erről tudni?

Igen, A L.i.f., ami a "Love is Forever"-ből jön. Még a testvérem halála előtt találtam ki ezt a brandet, és az ő tiszteletére folytatom a mai napig.

Mik az elvárásaid erre a szezonra?

Ugyanazok, mint minden évben. Fejlődni, napról-napra jobbnak lenni, a maximumot kihozni magamból. Természetesen a bajnoki címről álmodozik minden játékos, ezt szeretném én is elérni!

Mit üzennél a szurkolóknak?

Először is nagyon köszönöm, hogy itt lehetek, és köszönöm azt a sok szeretetet, amit kapok tőlük. Remélem mindenkivel találkozhatok a meccseken, vagy a városban sétálva. Nem tudok mást mondani, csak hogy a legjobb formánkat fogjuk nyújtani minden egyes alkalommal, mikor a pályára lépünk. Ha Isten is úgy akarja, akkor bajnoki címet szerzünk a városnak, a szurkolóknak! Várunk mindenkit a meccseinkre!

 

Kapcsolódó linkek