Nagykarácsony sorsjegy

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Az alapszakasz legnehezebb hazai meccse jön vasárnap

2019. november 29. péntek
 

A 4. fordulóból elhalasztott, Falco KC elleni meccset vasárnap 18:00 órától vívja a KTE-Duna Aszfalt a Messzi István sportcsarnokban.

A Bajnokok Ligájában is szereplő Falco-Vulcano Energia KC látogat vasárnap 18:00 órakor a Messzi István sportcsarnokba. Az eddig veretlenül menetelő Szombathelyre nagy erőkkel készül a KTE-Duna Aszfalt, amely hazai környezetben hibátlan mérleggel büszkélkedhet, és szeretné is megőrizni kiváló statisztikáját.

A bajnoki cím egyik, ha nem a legnagyobb esélyese most is a címvédő. Ennek megfelelően vezetik a honi pontvadászatot, még nem találtak legyőzőre a 2019/2020-as évadban. A Bajnokok Ligájában hat meccsükből kettőt tudtak eddig megnyerni Gasper Okorn tanítványai.

A KTE-Duna Aszfalt is nagyon jó mérleget tudhat maga mögött, eddigi 7 meccséből 5-öt megnyert a Forray-alakulat a pontvadászatban. Ráadásul hazai pályán a mérleg kiváló, így igazán parázs derbire van kilátás vasárnap 18:00 órától.

Így vélekedik Forray Gábor vezetőedző a derbi előtt:

- A magyar férfi kosárlabda-bajnokság élvonalában van tizenhárom csapat, és a Falco. A szombathelyi alakulat már a tavalyi szezonban is, és most is egy másik szintet képvisel. Ráadásul a Bajnokok Ligájában is pallérozódnak, olyan csapatokkal meccselnek, akik a legjobbak Európában. Ebből egyenesen következik, hogy a szezon legnehezebb hazai meccsére van kilátás vasárnap. A vendégek az esélyesek előzetesen, de mi szeretnénk borsot törni az orruk alá, és folytatni kiváló szériának hazai környezetben. Most is úgy készültünk, az a célunk, hogy nyerni szeretnénk. Eddig bravúrokat mutattak be a fiúk, most pedig földöntúli, extra teljesítmények kellenek majd mindenkitől, hogy legyen esélyünk. Mindent meg is teszünk, hogy a legjobb formában mehessünk neki a rangadónak. Tisztességesen felkészültünk az ellenfelünkből, mindenkiben látom az öltözőben az elszántságot, nagyon várjuk már a mérkőzést!

KTE-Duna Aszfalt - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely
férfi kosárlabda NBI A-csoport, 4. fordulóból halasztott meccs
2019.12.01., 18:00
Messzi István sportcsarnok