A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Hegedűs Gergely még mindig jó formában van

2020. január 14. kedd
 
forrás: pvsk-panthers.hu

Elsősorban az U20-as csapat vezetőedzői szerepkörét látta el eddig Hegedűs Gergely, aki a nyáron tért vissza Kecskemétre. Pécsen újra mezt öltött, hogy Derasimovic és Djurasovic hiányát enyhítse, és 16 percet töltött a pályán, amely alatt 9 pontot szerzett.

- Nagyon szívmelengető érzés volt újra a legjobb barátaimmal egy pályán lennem. Néha eddig is beálltam edzéseken, ha nem voltak meg a srácok létszámban a gyakorlatoknál. Úgy hozta a sors, hogy alapembereink hiányoztak Pécsen, és be kellett segítenem. Inkább a védekezés volt a feladatom, de sikerült pontokkal is segítenem a csapatot. Ha szükség lesz még rám, a jövőben is számíthat rám a szakmai stáb - mondta Hegedűs Gergely.

Az U20-as csapat edzőjeként mennyire vagy elégedett a tanítványaiddal?

- Nagyon vegyes a kép, mert tudunk a legerősebb csapatok ellen is kiváló formát mutatni, és megizzasztani őket, de a nálunk papíron gyengébb ellenfelektől is kaptunk már ki idén. Ez az edzői munka picit hullámvasúthoz hasonlít, egyszer fent, egyszer lent. Szegeden kikaptunk az U20-as meccsen, most pénteken, hazai környezetben szeretnénk visszavágni!