10 kecskeméti szurkoló lehet ott a csapattal Oroszlányban

Vasárnap 17:45-kor tévés meccsen (M4Sport+) lép pályára a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét az OSE Lions otthonában a bajnokság folytatásában.

 

Magyarország Kormányának döntésével összhangban a kosárlabda sportág készültségi szintjei is módosításra kerültek. A ZÖLD fokozat fenntartása mellett nézőszám korlátozás került bevezetésre, melynek értelmében a sportrendezvényeken a nézőtéren elérhető ülőhelyek közül kizárólag minden harmadik ülőhely használható! A közzétett COVID-19 protokollban szereplő előírásoknak megfelelően a nem használható ülőhelyeket jól látható módon meg kell jelölni!

Ezen okból kifolyólag az OSE stábja jelezte felénk, hogy 10 főt vendégszurkolót tudnak fogadni a vasárnapi összecsapáson. Az OSE munkatársainak és szurkolóink dolgát megkönnyítendő ezúttal is egy külön regisztrációs felületet hoztunk létre. Ezen regisztrációs felületen keresztül regisztrálhatnak 10 fő erejéig a vasárnapi, oroszlányi bajnoki találkozóra:

Ide kattintva érhető el a regisztrációs űrlap

 

Kérjük, hogy akiknek nem sikerült regisztrálniuk, ne induljanak útnak, mert nem fogják őket tudni beengedni az OSE munkatársai. Megértésüket köszönjük!

  
Fontos továbbá, hogy a 473/2020. Korm. Rendelet korábbi módosítása szerinti maszkviselési kötelezettség továbbra is érvényben marad az következők szerint:  „a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén”   köteles „orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje”.
 
„Azt a személyt, aki a maszkot a sportrendezvény szervezője felszólítására sem viseli a rendeletben meghatározott módon, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja!”

Kérjük szurkolóinkat, hogy önmaguk és a közösség egészsége érdekében, ahogyan a mindennapokban, úgy a csarnokban is tartsák be a szükséges szabályokat, mossanak kezet, használják a maszkot, tartsák a 1,5-2 méteres távolságot!

Szerző: Komáromy András, 20-11-04 16:34

Kapcsolódó dokumentumok