A 15. évébe lépő kecskeméti Nova Prospecttel nyitjuk a csapatbemutatót

A 2021-ben már 15. évébe lépett kecskeméti rockzenekar három számmal készül a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatbemutatójára. A zenészek nem csak a helyi kötődés miatt vállalták örömmel a felkérést, ugyanis 2018-ban A Dal tehetségkutató alkalmával a kosármeccseken is támogattuk őket megjelenéssel, és persze szavazatokkal.

Kiss József, a Nova Prospect vezetője árult el pár kulisszatitkot a szeptember 4-ei minikoncertet megelőzően:

-Mindig is vágytunk rá, hogy valamilyen módon összekössük a zenénket a sport világával, és nagyon megtisztelőnek érezzük, hogy a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatbemutatóját mi nyithatjuk meg – mondta a gitáros. – 2010 környékén írtunk egy dalt Diadal címmel, ami aztán a második albumunkon jelent meg. Ennek a számnak van a küzdőszellemhez, sporthoz kötődése, így annyit elárulhatok, hogy ezt biztosan játszani fogjuk szeptember 4-én. Kiváló hangulatú minikoncetre készülünk, a másik két dalunk is lüktető ritmusú lesz, így a sportrajongók is biztosan élvezni fogják! – tette hozzá.

A Nova Prospect októberben új lemezzel rukkol elő Törékeny egyensúly címmel. Várhatóan az ott megjelenő számok valamelyikéből is kaphatnak ízelítőt szurkolóink 2021. szeptember 4-én, szombaton 19:30-tól.

**********

A csapatbemutató rendezvény nyilvános, a szurkolók ingyenesen vehetnek részt, a klub ajándékokkal, nyereményekkel, meglepetésekkel készül. Ugyanakkor fontos, hogy a másfél órára tervezett eseményre csak a jelenlegi jogszabályoknak megfelelő igazolásokkal lehet bejutni. A belépéshez regisztrációra van szükség, amely itt tehető meg:

→regisztrációs felület ide kattintva érhető el

Szerző: Komáromy András, 21-08-26 11:21