A címvédő Falco KC-t fogadjuk pénteken

November 18-án, pénteken az NBI A-csoport egyik bajnokaspiránsa ellen folytatódnak a küzdelmek a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára. A válogatott világbajnoki selejtezői alatt is szisztematikus munka folyt a KTE-nél, és a Falco Szombathely ellen sem lehet más a cél, mint a győzelem kiharcolása.

A mérkőzést megelőzően a férfi egészség jegyében PSA-vizsgálaton vehet részt díjmentesen az első 20 jelentkező. Részletekről itt olvashatnak szurkolóink.

Háromhetes szünet után újabb komoly ellenféllel néznek szembe Forray Gábor tanítványai. A listavezető, címvédő Falco KC Szombathely lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vendége pénteken.  A Falco a bajnokságban eddig csak egyszer maradt alul. A 2. fordulóban a Kaposvár lepte meg őket. További öt győzelmükkel vezetik a pontvadászatot ebben a pillanatban, míg a Kecskemét az 5. pozíciót foglalja el.

Forray Gábor vezetőedző úgy véli, hogy képesek lehetnek a bravúrgyőzelemre:

- A Falco borzasztóan magas, fizikális kerettel rendelkezik - mutatott rá Forray Gábor. A jól megszervezett védekezésükből tudnak rendezetlen védelem ellen eredményesen kosárlabdázni. Azt gondolom, hogyha felállt védelem elleni játékra tudjuk őket kényszeríteni, akkor van esélyünk a bravúrra. A támadásainkat pontosan kell befejeznünk, hogy legyen időnk visszarendeződni. Bizonyos szituációkban magas szerkezetben játszik a Szombathely, illetve variálják a védekezésüket mérkőzésen belül is. Ezekre különösen figyelnünk kell. Teljes kerettel készülünk a csatára, mindenki bevethető lesz. Természetesen megvan a tervünk ellenük, és képesnek érzem a csapatomat arra, hogy meglepetést okozzon. Mindent megteszünk, hogy szurkolóinkat hazai pályán győzelemmel örvendeztessük meg - zárta sorait a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 7. forduló
2022. november 18., péntek 18:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Papp Péter, dr. Mészáros Balázs, Frányó Péter
MKOSZ ellenőr: Dernei Gábor

Az U20-as mérkőzés 15 órától kezdődik, szintén a Messzi István sportcsarnokban.


Szurkolói információk

Most is lesz "van egy dobásod?!" játék értékes nyereményekért, nevezés itt!


Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 22-11-16 13:52

Kapcsolódó dokumentumok