A KÖRMEND ELLEN IS FOLYTATNI KELL A JÓ SZÉRIÁT

Jó szériában van a KTE-Duna Aszfalt felnőtt csapata, hiszen legutóbbi három bajnoki találkozójukat megnyerték, és így a tabella 4. helyét foglalják el. Forray Gábor büszke a csapatára, és egy nagyon kiélezett meccset vár az Egis Körmend ellen pénteken a Messzi István sportcsarnokban.

Az Egis Körmend az eddigi hat meccséből ötöt megnyert a magyar bajnokságban – csak Pécsett kaptak ki -, és ezzel a dobogón állnak a Szombathely és a Pécs mögött. Mindemellett a FIBA Europe Cup sorozatában is vitézkednek, három találkozójukból eddig mindhármat megnyerték. Legutóbb kedden a finn Kataja ellen diadalmaskodtak 81-75-re. hazai környezetben.

A kecskemétiek sem panaszkodhatnak, hiszen zsinórban három győzelmet arattak, ebből kettő közvetlen rivális ellen történt, illetve nagy skalpot gyűjtöttek be két héttel ezelőtt a Messziben az Albát meglepve.

Forray Gábor így vélekedik a rangadó előtt:

- Számunkra hízelgő, hogy rangadónak titulálják a Kecskemét-Körmend mérkőzést. Jó formában vagyunk, de azt azért el kell ismerni, hogy nem mi vagyunk kikiáltva most az esélyesebbnek. A hangulat kiváló, bár nálunk erre nem szokott amúgy sem panasz lenni. Nagy fegyvertény, hogy idegenben már két meccset behúztunk a közvetlen riválisainkkal szemben, az Alba elleni hazai siker pedig hab a tortán. Természetesen azt szeretnénk, hogy a Körmendet is meglepjük, és folytassuk győzelmi sorozatunkat. Ehhez viszont sok mindennek össze kell állnia pénteken. Felkészültünk belőlük, ha sikerül megvalósítani az eltervezetteket, akkor szoros meccset vívhatunk. Szerencsére mindenki jó állapotban, mindenkire számíthatok pénteken. Természetesen nagyon fontos lesz a szurkolóink támogatása, varázslatos hangulatot teremtettek a legutóbb is. Szeretnénk nekik jó játékkal, győzelemmel megköszönni, hogy kiállnak mellettünk, és idegenbe is elkísérnek bennünket rendszeresen!

 

KTE-Duna Aszfalt – Egis Körmend
NBI A-csoportos bajnoki férfi kosárlabda mérkőzés
2019. november 8., péntek 18:00
Messzi István sportcsarnok

Játékvezetők: Cziffra Csaba, Török Róbert, Frányó Péter
MKOSZ ellenőr: Téczely Tamás

Szerző: Komáromy András, 19-11-07 08:02