A következő bajnoki évadban is Váradi Kornél lesz a vezetőedzőnk

A következő bajnoki szezonban is Váradi Kornél lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője.

A 34 éves szakember 2018-ban kötelezte el magát a kecskeméti kosárlabda mellett. Az Akadémián és az NBI/B-s bajnokságban fiatalokkal dolgozott, ugyanakkor másodedzőként segítette az NB I A-csoportos csapatnál Forray Gábor munkáját. 2020 nyara, Forray Gábor távozása óta ő a kecskeméti felnőtt csapat vezetőedzője.

„Amikor egy éve megkaptam ezt a lehetőséget, azt mondtam, hogy fiatal edzőként nekem is folyamatosan tanulnom kell – vélekedett a szerződés aláírása után Váradi Kornél. - Nos, ebben a szezonban sok olyan helyzetet megéltem, megéltünk, amiből rengeteg tapasztalatot lehetett szerezni. És tanulni. Ebből a szempontból a legjobb helyen voltam, hiszen az öltözőben sok rutinos, tapasztalt játékos vett körül, bármikor kérhettem a csapat mellett dolgozók véleményét, és akkor is éreztem, hogy bárkire számíthatok a klubban, amikor a családommal sajnos elég nehéz élethelyzetbe kerültem. Örülök a lehetőségnek, örülök annak, hogy bíznak bennem.”

Mindemellett a vezetőség a vezetőedző elképzelései alapján folyamatosan egyeztet az érintettekkel a 2021-22-es szezon játékoskeretének összetételéről. 

Szerző: Komáromy András, 21-04-27 17:43