A legjobb formára lesz szükség Nyíregyházán

A sereghajtó Nyíregyháza ellen is maximális koncentrációra, a legjobb formára lesz szüksége a győzelemhez a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnek.

 A két csapat kecskeméti meccsét a házigazda nyerte a nyitófordulóban 79-55-re. Azóta a nyírségi alakulat átalakult, edző- és játékoscsere is történt, ám egyelőre a 14 csapatos bajnokság utolsó helyén állnak egyetlen győzelemmel. Forray Gábor ennek ellenére óvatosságra int:

-Természetesen örülünk, hogy az utóbbi két meccsünket sikerrel vettük, de nincs hurráoptimizmus, mert tudjuk, hogy még sok csatát kell megvívni eredményesen a rájátszásért – mutatott rá Forray Gábor vezetőedző. – A következő lépést a Nyíregyháza ellen tehetjük meg. A tabellán elfoglalt helyezésük csalóka. Egy teljesen más csapattal fogunk játszani, mint azt szeptemberben tettük hazai környezetben. Kellemetlen, agresszív a stílusuk, sok ütközéssel. A fazonját a játékuknak Perry szabja meg, aki a liga egyik legjobb hátvédje. Hazai pályán biztosan kettőzött erővel fognak küzdeni, hogy megszakítsák rossz sorozatukat. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Minden tudásunkra, a legjobb formánkra lesz szükségünk, hogy nyerni tudjunk. Nehéz sorozat előtt állunk, ezért mindenképpen szeretnénk győzni, és szaporítani sikereink számát. Szurkolóink biztatására ezúttal is számítunk, bízom benne, hogy a hétközi időpont ellenére elkísérnek minket idegenbe - nyilatkozta a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mestere.

Hübner Nyíregyháza BS - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 14. forduló (halasztott mérkőzés)
2023. január 25., szerda 18.00 @ Zrínyi Ilona Gimnázium tornacsarnoka
Játékvezetők: Földházi Tamás, Papp Péter, Rácz Zsolt
MKOSZ ellenőr: Schäffer Béla

Az U20-as meccs 15 órakor kezdődik.

Élő közvetítés a MindiGo Sporton előfizetés után.


Szurkolói információk
 
A Jegy.hu oldalon lehet megvenni előre a jegyet, amely különösen ajánlatos, hiszen csak 300 fő befogadására alkalmas a terem és  mindösszesen 12 db vendégjegyet értékesítenek!

A csarnok címe: Zrínyi Ilona Gimnázium tornacsarnoka - Nyíregyháza, Tiszavasvári út 12.

 

Szerző: Komáromy András