A maximumot kell nyújtani Szegeden

Szombaton 18:00 órától a Naturtex-SZTE Szedeák együttesével csap össze a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a férfi kosárlabda A-csoport 26. fordulójában.

A szegediek kiváló szezont produkálnak, nagy skalpokat gyűjtöttek be az alapszakaszban, és ennek köszönhetően a tabella 4. helyén állnak a pontvadászatban. A februári, kecskeméti mérkőzésen minket is megleptek, és 95-99-re nyertek.

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétre rájárt a rúd, hiszen sérülések és betegségek is nehezítették a csapat életét az elmúlt hetekben, hónapokban, ám most mindenki bevetésre készen várja a Tisza-partiakkal szembeni megmérettetést.

 

Váradi Kornél vezetőedző a találkozót megelőzően így nyilatkozott: - A Szeged remek szezont fut, a minőségi légiósok mellett rutinos magyar játékosok alkotják a keretüket, és úgy gondolom, hogy bebizonyították, hogy kiemelkedő csapata a bajnokságnak. Mindenkinek keményen meg kell izzadnia velük szemben, pláne a Tisza-parton. A maximumot kell nyújtanunk tehát, ha szeretnénk visszavágni nekik. Mint már korábban nyilatkoztam, a csapat többször bizonyította már, hogy bárki ellen képes nyerni. Az összes játékos száz százalékot beleadva készül a szombati összecsapásra, mint ahogy ezt eddig is tették. Az idei szezonban a koronavírus árnyékában kellett helytállnia az országnak, és az egész világnak, embert próbáló időket élünk. Hálásnak kell lennünk, hogy egészségesen pályára léphetünk és harcolhatunk újabb győzelmekért. Mi teljes erőbedobással azon leszünk, hogy a lehető legtöbb sikert érjük el a szezon hátralévő részében. A kosárlabdán, szakmán túl szeretném megragadni az alkalmat, hogy jó egészséget kívánjak mindenkinek!

 

Naturtex-SZTE-Szedeák - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, 26. forduló
2021.03.06., szombat 18:00 @ Szegedi Városi Sportcsarnok
Játékvezetők, ellenőr: Benczur Tamás, dr. Mészáros Balázs, Pozsonyi László (Farkas János)

 

Szerző: Komáromy András, 21-03-05 17:50