A Nyíregyháza ellen zárjuk az évet

A 2021-es naptári év utolsó bajnoki meccsén a Nyíregyházát fogadjuk csütörtökön 18 órától a Messzi István sportcsarnokban.

 

Szeptember végén Jaramaz emlékezetes extra triplájával gyűrtük le a nyírségieket. Az újonc a kezdeti nehézségek utána lendületre kapott, és azóta felzárkóztak a rendkívül sűrű középmezőnyhöz. Pethő Ákos gárdája a 9. helyről várhatja az "évzárót", míg a Kecskemét az 5. pozícióból.

Mindkét együttes vereréget szenvedett a hétfői fordulóban. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét Kaposváron maradt alul (77-61), míg a Nyíregyháza keleti rangadón hajtott fejet a DEAC előtt (62-89).

Ezúttal is megrendezzük az első negyedet követően a "van egy dobásod" játékunkat, amelyre ide kattintva lehet jelentkezni csütörtök délig. A BioTech USA Magyarország jóvoltálból pedig ismét nyereménycsomagok kerülnek kisorsolsára a kilátogató drukkereink között.

Mint azt már jeleztük korábban, Forray Gábor betegség miatt volt kénytelen kihagyni a kaposvári túrát, és csütörtökön is Hegedűs Gergely fogja csatába vezetni a hírös városi alakulatot. A szakember szerint maximális koncentrációra lesz szükség, hogy győzelmet szerezzünk csütörtökön.

- A Nyíregyháza az utóbbi időben kezd szépen összeállni, veszélyes csapat - mondta a mérkőzést megelőzően Hegedűs Gergely. - Gyors és agresszív kosárlabdát játszanak. Van két-három játékosuk, akik különösebb megkötés nélkül, szabadon játszhatnak, elsősorban őket kell majd megállítanunk. Szorult helyzetünkben maximális koncentráció és elszántság kell, hogy legyőzzük őket. A feladat nem lesz könnyű, egy nagyon küzdelmes összecsapásra számítok. Mindent megteszünk, hogy győzelemmel zárjuk 2021-et. Szurkolóink támogatására most igazán nagy szükségünk van. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd csütörtökön, és buzdítanak minket!


Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Hübner Nyíregyháza
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 15. forduló
2021.12.30., csütörtök 18:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Papp Péter, Tóth Cecília, Györfy Rúben 
MKOSZ ellenőr: Farkas János

 


Szurkolói információk

  • A koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (védettségi igazolvány) bemutatásával vagy applikáción keresztül igazolja. A koronavírus elleni védettség igazolása, illetve a koronavírus ellen védett személye felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése során felszólításra az érintett személynek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély vagy diákigazolvány) is be kell mutatnia.

  • A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás stb.) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

  • A nézők számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata a mérkőzések látogatása során, a csarnok egész területén! 

  • Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 21-12-28 14:19

Kapcsolódó dokumentumok