A saját utunkat kell járni

Védekezésben már sokat lépett előre a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, ennek köszönhetően sikerült négy mérkőzést megnyerni az elmúlt hónapokban. A hazai meccseket egytől egyik nyerni kell, bárki legyen az ellenfél.

Van miért revansot vennie a kecskeméti férfi kosarasoknak, hiszen a fővárosban, a Ludovika Arénában anno a Honvéd örülhetett a meccs végén. Január 26-án, pénteken itt a lehetőség a visszavágásra, ami azért is lenne roppant fontos, mert a kiegyenlített mezőnyben egy-egy siker sokat számíthat a végelszámolásnál. 

-Nekünk minden meccset nyernünk kell hazai pályán, bárki legyen az ellenfél - nyilatkozta Ivkovic Stojan szakmai igazgató. - Aktuális ellenfelünk, a Budapest Honvéd (13. helyen állnak jelenleg - a szerk.) és a 4. helyezett között mindössze négy győzelem a különbség, ami jól példázza, hogy milyen kiegyenlített az idei mezőny. A Falco kimagaslik a mezőnyből, a többiek képesek egymást legyőzni. Nekünk a saját utunkat kell járni, dolgozni keményen tovább. Szurkolóink támogatására számítunk, legutóbb is fantasztikus atmoszférát varázsoltak a Messzi István Sportcsarnokba. Dr. Csont influenzás volt, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Budapest Honvéd
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 18. forduló
2024. január 26., péntek 18:00 - Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők:Benczur Tamás, Kapitány Gellért, Farkas Gábor 
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.



Szurkolói információk

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 24-01-24 13:50

Kapcsolódó dokumentumok