AZ ALAPSZAKASZ LEGNEHEZEBB HAZAI MECCSE JÖN VASÁRNAP

A 4. fordulóból elhalasztott, Falco KC elleni meccset vasárnap 18:00 órától vívja a KTE-Duna Aszfalt a Messzi István sportcsarnokban.

A Bajnokok Ligájában is szereplő Falco-Vulcano Energia KC látogat vasárnap 18:00 órakor a Messzi István sportcsarnokba. Az eddig veretlenül menetelő Szombathelyre nagy erőkkel készül a KTE-Duna Aszfalt, amely hazai környezetben hibátlan mérleggel büszkélkedhet, és szeretné is megőrizni kiváló statisztikáját.

A bajnoki cím egyik, ha nem a legnagyobb esélyese most is a címvédő. Ennek megfelelően vezetik a honi pontvadászatot, még nem találtak legyőzőre a 2019/2020-as évadban. A Bajnokok Ligájában hat meccsükből kettőt tudtak eddig megnyerni Gasper Okorn tanítványai.

A KTE-Duna Aszfalt is nagyon jó mérleget tudhat maga mögött, eddigi 7 meccséből 5-öt megnyert a Forray-alakulat a pontvadászatban. Ráadásul hazai pályán a mérleg kiváló, így igazán parázs derbire van kilátás vasárnap 18:00 órától.

Így vélekedik Forray Gábor vezetőedző a derbi előtt:

- A magyar férfi kosárlabda-bajnokság élvonalában van tizenhárom csapat, és a Falco. A szombathelyi alakulat már a tavalyi szezonban is, és most is egy másik szintet képvisel. Ráadásul a Bajnokok Ligájában is pallérozódnak, olyan csapatokkal meccselnek, akik a legjobbak Európában. Ebből egyenesen következik, hogy a szezon legnehezebb hazai meccsére van kilátás vasárnap. A vendégek az esélyesek előzetesen, de mi szeretnénk borsot törni az orruk alá, és folytatni kiváló szériának hazai környezetben. Most is úgy készültünk, az a célunk, hogy nyerni szeretnénk. Eddig bravúrokat mutattak be a fiúk, most pedig földöntúli, extra teljesítmények kellenek majd mindenkitől, hogy legyen esélyünk. Mindent meg is teszünk, hogy a legjobb formában mehessünk neki a rangadónak. Tisztességesen felkészültünk az ellenfelünkből, mindenkiben látom az öltözőben az elszántságot, nagyon várjuk már a mérkőzést!

 

KTE-Duna Aszfalt - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely
férfi kosárlabda NBI A-csoport, 4. fordulóból halasztott meccs
2019.12.01., 18:00
Messzi István sportcsarnok

Szerző: Komáromy András, 19-11-29 07:14