Az eddig veretlen Alba érkezik Kecskemétre

Vasárnap 18 órakor az Arconic-Alba Fehérvárral csap össze a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Messzi István Sportcsarnokban.

A székesfehérvári alakulat eddig veretlen a bajnoki évadban, viszont hétközben a FIBA Europe Cupban Lisszabonban alulmaradtak a Sportinggal szemben. 

A Kecskemétnek is a második éles bevetés következik vasárnap. Kedden Zalaegerszegen léptek pályára Forray Gábor tanítványai, és a második félidőben végül a ZTE kerekedett felül. 

A parázsnak ígérkező összecsapás előtt Forray Gábor így nyilatkozott:

-A Székesfehérvár nagyon masszív kerettel rendelkezik idén is, a döntőig is juthatnak. Ugyan a magyar magból távoztak meghatározó kosárlabdázók, de ugyanakkor légiós fronton tudták ezt ellensúlyozni. Markáns teljesítményt nyújtanak eddig a pontvadászatban. A vezér továbbra is Vojvoda, aki elképesztő formában van, legyen szó hazai, vagy nemzetközi mérkőzésről. A mi gondjaink némileg megszaporodtak, mert többen is betegséggel küzdenek. Mindent megteszünk, hogy a mérkőzést tudják vállalni majd. Jelen állás szerint nem mi vagyunk az esélyesek, de természetesen mint mindig, most is a győzelem lesz a célunk, a legjobb arcunkat szeretnénk felvonultatni. Bízunk a szurkolóinkban, hogy a hosszú hétvégén is mellénk állnak. Egy kisebb csodára lesz szükségünk, ám számtalanszor bebizonyítottuk már, hogy van karakterünk és erőnk, a nálunk előrébb sorolt csapatok ellen is tudunk eredményesen szerepelni. 

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Arconic-Alba Fehérvár
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 4. forduló
2023. október 22., vasárnap 18:00 - Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők:dr. Mészáros Balázs, Söjtöry Tamás Ferenc, Rácz Zsolt Róbert
MKOSZ ellenőr: Balogh László György

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.



Szurkolói információk


Jegy- és bérletárak

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Szerző: Komáromy András, 23-10-19 17:52

Kapcsolódó dokumentumok