Az OSE oroszlánbarlangját készülünk bevenni

Mindenki felelősségteljesen, és extra odaadással dolgozik az edzéseken, hogy már most szombaton bravúrgyőzelemmel térjünk vissza a sikerek útjára.

Az MVM-OSE Lionst a Kranyik András Sportcsarnokban mindig nehéz felőrölni, ám e nemes feladatra vállalkozik most szombaton a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A házigazdák az utóbbi két meccsükön veszítettek, így egészen biztosan kettőzött erővel akarnak bizonyítani a hírös városiakkal szemben. 

Forray Gábor vezetőedző úgy látja, hogy bravúr kategória lenne az idegenbeli siker, ám nem lehetetlen a küldetés.

-Idén is igazán erős csapatot raktak össze Oroszlányban, jár a gratuláció a menedzsmentnek - kezdte előzetesét Forray Gábor. - Öt minőségi légiósuk van, és megtartották Rujákot és Illést, akik nagy rutinnal bírnak. Gáspár személyében pedig tovább bővült a magyar mag. A két hátvéd, Riddley és Gholston szabják meg az OSE stílusát, mellettük Thomas egy igazán atletikus, veszélyes, több poszton is bevethető kosárlabdázó. Center poszton a bosnyák Polutakra is oda kell figyelnünk. Összességében tehát egy komplett csapathoz látogatunk, akik többféle szerkezetben tudnak játszani. Bravúr kategória lenne egy idegenbeli siker számunkra, de a célunk nem lehet más, szeretnénk újra megízlelni a győzelmet. Abban a pozícióban vagyunk, hogy most minden meccset meg kell valahogyan nyerni. A csapaton nem érződik az elmúlt hetek sikertelensége, mindenki felelősségteljesen, és extra odaadással dolgozik az edzéseken. Tudjuk, hogy az oroszlányi csarnokban mindig parázs a hangulat, de szeretnénk borítani a papírformát. Bízom a csapatomban, és a szurkolóinkban is! - zárta gondolatait. 

MVM-OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 7. forduló
2023. november 11., szombat 18:00 @ Krajnyik András Sportcsarnok
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Makrai Márton, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.


Szurkolói információk

Jegyelővétel információk és térkép

Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok
ÚTVONALTERV
2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 2.

Szerző: Komáromy András, 23-11-09 12:56