Bajnoki ritmusban készül már a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Forray Gábor a felnőtt férfi kosárlabda-válogatott szakmai stábjának tagjaként képviselte klubunkat, és emellett természetesen a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét edzésmunkáján is rajta tartotta a szemét. A szakembert kérdeztük az elmúlt hétről, és az előttünk álló időszakról.

- Óriási teljesítményt nyújtott a válogatott, hiszen vasárnap sikerült Podgoricában visszavágni és megverni Montenegrót telt ház előtt – értékelte a sikeres világbajnoki selejtezőt Forray Gábor. - A csapat jól reagált, tudott változtatni a debreceni meccset követően, és ezzel megleptük esélyesebbnek tartott ellenfelünket.

Bajnoki ritmusban készül már ezen a héten a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

- A Sopron legyőzése után még másnap egyet edzettünk, majd háromnapos pihenőt kaptak a játékosok, hogy feltöltődhessenek a sűrű menetrendet követően. A válogatott Kecskeméten edzőtáborozott, így nem okozott gondot, hogy a klub edzéseit is sikeresen megszervezzük Hegedűs Gergely kollégámmal karöltve. Játszottunk egy edzőmérkőzést a múlt héten a szintén városunkban edzőtáborozó U18-as válogatottal. A találkozó mindkét gárda számára nagyon hasznos volt. Az elmúlt időszakban azon volt a hangsúly, hogy a kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódó játékosok állapotát rendbe hozzuk, és teljes létszámmal készüljünk a továbbiakra. Volt időnk erőt gyűjteni, Jaka Klobucart még jobban beilleszteni a játékunkba, tehát hatékonyan telt az elmúlt időszak. Ezen a héten már bajnoki ritmusban készülünk, egy edzőmérkőzés is le van kötve. Gőzerővel készülünk a március 12-ei folytatásra, ahol komoly kihívás vár ránk majd a Falco otthonában – nyilatkozta Forray Gábor vezetőedző.

Szerző: Komáromy András, 22-03-01 09:08