Big Daddy Laca is a KTE-nek szurkolt pénteken

Az előadó a Ganxsta Zolee és a Kartel tagjaként lett népszerű a ’90-es és 2000-es években, ám a mai napig teltházas fellépéseket tartanak, így volt ez Kecskeméten is, amikor találkozott Wittmann Krisztiánnal.

Csapatkapitányunk vendégeként érkezett Big Daddy Laca a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Alba Fehérvár összecsapásra. Vele tartott párja és kisfia, valamint a banda dobosa Geröly Mátyás és barátnője, Zsófi - aki nem mellesleg kecskeméti.

A szünetben pár mondat erejéig sikerült elcsípnünk az egyébként rendkívül közvetlen zenészt, aki elárulta, honnan ered a barátság közte és csapatkapitányunk között.

-          2019 nyarán Krisztiánt felkértük, hogy segítsen nekünk egy forgatás során, amelyben természetesen a kosárlabda volt a fő téma – kezdte Big Daddy Laca, polgári nevén Kalmár László. - Azon én sajnos pont nem lehettem ott, de aztán 2021-en őszén Kecskeméten, az Ápoló Klubban tartott koncertünkön találkoztam Krisszel és Esztivel. Egy magyar válogatott Wittmann mezt kaptam ajándékba, ami hatalmas megtiszteltetés számomra. Akkor beszéltük meg, hogy eljövünk majd megnézni egy meccsét a KTE-nek. Borzasztóan élvezzük az egészet, imádjuk a hangulatot. Biztos vagyok benne, hogy jövünk még ide meccsre! – ígérte a népszerű rapper.

Szerző: Komáromy András, 22-01-22 09:56