Csak maszkban lehet látogatni a mai meccseket!

Szombaton 14:30-tól folytatódik a Duna Aszfalt Kupa, immár közönég előtt. Fontos, hogy mindenki hozzon magával maszkot, anélkül nem tudjuk beengedni!

A nézők a Messzi István Sportcsarnok főbejáratán léphetnek be (kapunyitás 14 órakor), itt hőmérséklet ellenőrzésen (max 37,5 °C) és kézfertőtlenítésen esnek át. Fontos, hogy a csarnokba csak maszkban lehet belépni, és ezt a benntartózkodás idején mindvégig használni kell, figyelemmel a helyes maszkhasználatra (az orrot és szájat is takarnia kell a maszknak)!

A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás, stb...) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

A lelátón a lezárt helyekre nem szabad ülni (1,5 m biztonsági távolság), és tilos minden fizikai kontaktus a csapatokkal. Az összes közös használatú területen (szociális helyiség, büfé, folyosó) be kell tartani a 1,5 m biztonsági távolságot.

Kérjük szurkolóinkat, hogy önmaguk és a közösség egészsége érdekében, ahogyan a mindennapokban, úgy a csarnokban is tartsák be a szükséges szabályokat, mossanak kezet és használják a kihelyezett fertőtlenítőket. 

A program a következő:

14:30-tól KTE-Duna Aszfalt - JKSE a 3. helyért, majd 17:00-tól DEAC-Szeged döntő következik.

Szerző: Komáromy András