Debrecenben lehet folytatni a győzelmi szériát

Immár négy győzelmet jegyezhet a neve mellett zsinórban a KTE-Duna Aszfalt, és az ötödik a cívisvárosban lehet meg szombaton. A 18:00 órakor rajtoló bajnoki összecsapáson azonban rettentő nehéz dolga lesz Forray Gábor tanítványainak, hiszen a DEAC hazai pályán ebben a szezonban még csak egyszer kapott ki, akkor is csak egyetlen ponttal az Atomerőmű SE ellen.

Az előző fordulóban a kecskemétiek bravúros győzelmet arattak hazai környezetben a nemzetközi kupaporondon is szereplő Egis Körmend ellen. A DEAC pedig a szegedieket tudta megverni hosszabbítás után a Tisza-parton az új igazolás, Moody vezényletével.

Forray Gábor vezetőedző bízik az újabb sikerben, ám nehéz ütközetre számít Debrecenben:

- A DEAC jól vásárolt be erre a szezonra, illetve megtartották tavalyról az értékeiket. Egy nagyon tudatosan építkező csapatról van szó. Szerintem mekik a felsőházban van a helyük minden szempontból. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, hazai pályán mindent megtesznek majd, hogy nyerjenek. Igazoltak egy magyar szinten extra játékost Moody személyében, aki már múlt héten megmutatta, hogy meccset tud eldönteni. Rá külön készültünk, hogy hogyan tudjuk majd megállítani. Mellette persze még van legalább 5-6 olyan játékos, akik nagyon jók, rájuk is kell figyelnünk. Ha sikerül megvalósítani, amit előzetesen megbeszéltünk, gyakoroltunk, akkor lehet esélyünk győzelemre. Bízom a játékosaimban, szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat Debrecenben!

DEAC – KTE-Duna Aszfalt
férfi kosárlabda NBI A-csoport, 8. forduló
2019.11.16., 18:00
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok

Játékvezetők és MKOSZ ellenőr: Földházi Tamás Péter, Minár László Balázs, Balog György Attila (Dernei Gábor)

Szerző: Komáromy András, 19-11-15 09:14