Dramicanin és Jaramaz is Kecskeméten folytatja

Folyamatosan épül a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét játékoskerete a 2021-22-es szezonra – immár tény, hogy Rastko Dramicanin és Nemanja Jaramaz is Kecskeméten folytatja.

Rastko Dramicanin karrierjében a szeptemberben kezdődő idény lesz a 10. olyan, amelyet a magyar bajnokságban tölt, ebből a negyedik kecskeméti. Az előző szezonban meghatározó játékosa volt a klubnak, minden mérkőzésen pályára lépett, az alapszakaszban 13.7, míg a play-outban 10.4 pontot átlagolt.  

„Boldog vagyok, hogy Kecskeméten folytathatom, nagyon szeretem a várost, a csapatot és a közönséget – így Dramicanin. - Bízom abban, hogy az előttünk álló szezon már minden gond nélkül zajlik majd, és szurkolók előtt harcolhatunk a győzelmekért. Különös idény lesz ez számomra, mert ez lesz a tizedik évem Magyarországon. Várom már, hogy megkezdjük a munkát.” 

Nemanja Jaramaz az előző évad közben, decemberben csatlakozott csapatunkhoz. Az alapszakaszban 14 meccsen lépett pályára, és átlagban 11.8 ponttal segítette az együttest.

„Megtiszteltetés, hogy a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kötelékében kosárlabdázhatok a következő évadban – mondta Nemanja Jaramaz. - A családias közeg és a profizmus, ami a klubra jellemző, megkönnyítették a döntésemet. Minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, és bízom benne, hogy minél több fiatal kecskeméti tehetséget is be tudunk építeni a csapatba.” 

Váradi Kornél vezetőedző örömét fejezte ki, hogy a két rutinos játékos a következő idényben is Kecskeméten szerepel.

„Dramicanin fontos elem a rendszerünkben, rendkívül rutinos játékos, igen nagy játékintelligenciájú, pozitív szellemiségű kosárlabdázó, aki jó hatással van a fiatalabb generációk tagjaira, rá minden helyzetben lehet számítani, tökéletesen illeszkedik a szerkezetünkbe. Jaramaz szezon közben csatlakozott hozzánk, jól beilleszkedett, hasznos tagja lett csapatunknak. Örülök, hogy mindketten elfogadták az ajánlatunkat a következő szezonra.”

Szerző: Komáromy András, 21-07-20 15:50