Dramicanin és Pesakovic is Kecskeméten

A két szerb kosárlabdázó kedden érkezett meg Magyarországra, majd megkezdődött a honi szabályoknak megfelelő koronavírus vizsgálatokkal kapcsolatos ügymenet. Ahogyan egy héttel korábban Karahodzic Kemal esetében történt, rájuk is karantén és két PCR teszt várt. A folyamat ezúttal is gördülékenyen ment, és csütörtökön megérkezett a második mintavétel negatív eredménye, így elhagyhatták a kötelező karantént.

Nikola Pesakovicnak pozitív benyomásai vannak városunkról.

„Még csak keveset láttam a városból, de az élményeim egyértelműen pozitívak - mondta a KTE-Duna Aszfalt új kosárlabdázója. - Hála barátomnak és csapattársamnak, Rastko Dramicaninnak, aki megmutatott pár nevezetességet. Nagyon tetszenek az épületek, hangulatos városnak tűnik Kecskemét. A következő hetekben szeretném még tüzetesebben megismerni a környéket és az embereket. Az augusztus 10-ei, hétfői rajtot is izgatottan várom, hiszen hónapok óta nem tudtam játszani társakkal. Bízom benne, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot az új csapattársakkal.”

Régi-új játékosunk, Rastko Dramicanin számára persze gyorsan előtörtek az emlékek.


„Mindig jó érzés tölt el Kecskeméten, szeretek itt élni és játszani - hangsúlyozta a 208 centiméteres kosárlabdázó. – Az is örömteli, hogy visszatért az élet a veszélyhelyzet után a rendes kerékvágásba. Nagyon bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz ezután is, és ideális körülmények között vághatunk majd neki a szezonnak.”

Szerző: Komáromy András, 20-08-08 11:16