Együtt kiharcolhatjuk az elődöntőt!

Két kulcsjátékosát volt kénytelen nélkülözni a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a negyeddöntő harmadik felvonásán kedden Szolnokon. Dramicanin könyökét műteni kell, Klobucar vádlijában pedig szakadást fedeztek fel, így egyikőjükre sem számíthat huzamosabb ideig a szakmai stáb. A Tiszaligetben bátor játékot mutattak be a Forray tanítványok, és a fiatalok is maximálisan kivették a részüket a harcból, ám végül a Szolnok örülhetett a győzelemnek. A párharc állása 2-1 a Kecskemétnek. Forray Gábor vezetőedző hisz benne, hogy pénteken, Kecskeméten sikerül lezárni a továbbjutás kérdését.

-Igazából az lesz a legfőbb kérdés, hogy mennyire tudjuk felfrissíteni magunkat ebben az erőltetett menetben - nyilatkozta Forray Gábor vezetőedző a pénteken 18:15-kor kezdődő összecsapás előtt. - Az Olajbányász rendkívül fizikális gárda, főleg a tábla alatt, és mi pont ott vagyunk most egy játékossal kevesebben. Ezt a feladatot kell most megugrani, valamint figyelni arra, hogy jól rendeződjünk vissza, ne engedjünk könnyű és gyors kosarakat a szolnokiaknak. Ezt az első két meccsen maradéktalanul megoldottuk, ezúttal is ezt kell tennünk. Végig magas koncentrációra lesz szükség, akkor fogunk tudni nyerni. Én hiszek a csapatban, a szurkolóinkban, hogy együtt kiharcoljuk a továbbjutást és a bekerülünk az elődöntőbe. Mindent megteszünk, hogy ezt az óriási bravúrt bemutassuk! - húzta alá a szakember.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász 
Tippmix Férfi NBI A-csoport, rájátszás negyeddöntő 4. meccs
2022. május 27., péntek 18:15
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: 
MKOSZ ellenőr: 

A párharc az egyik csapat három győzelméig tart. Az állás 2-1 a Kecskemét javára.


Szurkolói információk

Ismét lesz "van egy dobásod" játék, ráadásul duplázzuk a tétet. Részletekért kattints IDE!

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés előtt jelentős forgalom várható a sportcsarnok környékén. Ezért arra kérünk mindenkit, hogyha teheti, csütörtökön váltsa meg jegyét a pénteki meccsre. Ezt csütörtökön 16 és 18 óra között tehetik meg a Messzi István sportcsarnok jegypénztárában. Köszönjük szíves megértésüket!

A jegyárak változatlanok maradtak: a felnőtt jegy 1500 forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 1000 forintért vásárolhatják meg a tiketteket. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes.

 A mérkőzés napján a jegypénztár 16:30-tól nyit.

Szerző: Komáromy András, 22-05-26 07:53

Kapcsolódó dokumentumok