Együttműködési megállapodást kötöttünk a BioTechUSA-val!

Az együttműködés keretén belül a BioTechUSA táplálkozás- és táplálék-kiegészítés területén nyújt szakmai támogatást csapatunknak, illetve saját termékeivel is ellátja játékosainkat a 2020/21-es szezonban.

Minden sportágban elengedhetetlen, hogy a játékosok kiegyensúlyozottan, céljaiknak megfelelően táplálkozzanak. Egy tudatos, sportcéloknak megfelelő étrend kialakítása azonban komoly szaktudást igényel, nemcsak élsportolóknál, hanem azoknál is, akik hobbiszinten végeznek valamilyen testmozgást. Ezt a szaktudást biztosítja Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártója, a BioTechUSA a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kosárlabdacsapatának.


„A BioTechUSA több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak termékkínálatunkat fejlesztettük folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrendkiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunkat is - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. - Fontosnak tartjuk, hogy az általunk támogatott élsportolókat és csapatokat ne csak kifejezetten rájuk szabott termékcsomagokkal segítsük, hanem magasan képzett szakértői csapatunk által, a sporttáplálkozás témakörében edukációt is biztosítsunk számukra. Ezáltal pedig a tudatos táplálkozás bárki életének szerves része lehessen, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Jelenleg több csapattal is együtt dolgozunk különböző sportágakból, amelyek legfőbb értékei a dinamikusság, professzionalizmus és fiatalos lendület, ezek pedig tökéletes összhangban állnak a BioTechUSA márkaprofiljával is. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kosárlabdacsapatára is remekül illenek ezek a jelzők, így nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb profi csapat partnerei lehetünk."

Szerző: Komáromy András, 20-10-05 12:52