Elhivatottság és alázat kell a Pécs ellen is

Pénteken 18 órakor az NKA Universitas Pécs érkezik a Messzi István Sportcsarnokba.

Ivkovic Stojan vezeti csatába a hírös városi férfi kosarasokat. A szakmai igazgató szerdán nyilatkozott, amelyben elmondta, hogy a keretben és a stábban sem tervez változtatásokat. 

Az újonc pécsi gárda 5-5-ös mérleggel áll a pontvadászat középmezőnyében, így egészen biztosan kemény csata vár a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétre, amely szeretné harmadik sikerét bezsebelni az alapszakaszban. 

- A szezonban eddig tüzetesen nem ástam bele magam a többi együttes munkásságába, csak a mi csapatunk mindennapi életét, munkáját követtem - mondta a mérkőzést megelőzően Ivkovic Stojan szakmai igazgató.  -Most nyilvánvalóan ez megváltozik, és elkezdtem felmérni a soron következő ellenfeleinket. Biztosan vissza kell még rázódnom nekem is ebbe a ritmusba. Természetesen látom a tabellát, és azt is tudom, hogy az újonc Pécs jól szerepel az alapszakaszban. De nekünk most elsősorban magunkra kell koncentrálnunk, hogy meccsről meccsre erősebbek legyünk, az energiákat most tényleg a legfontosabb dolgokra kell összpontosítanunk, azaz saját a csapatunkra, a játékunkra. Szurkolóinkban és az egész csapatban is nagyon bízom. Most arra van szükség, hogy összezárjunk, és mindenki azon dolgozzon, hogy sikerrel vegyük a következő feladatokat. Sok munka, elhivatottság és alázat kell most mindenkitől. Remélem, hogy ahogyan a múltban, most is sikerrel vesszük az akadályokat, és elindulunk közösen felfelé - zárta gondolatait a szakember.



Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - NKA Universitas Pécs
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 11. forduló
2023. december 8., péntek 18:00 - Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Benczur Tamás, Tóth Cecília, Jankovics Viktor Zsolt 
MKOSZ ellenőr: Farkas Zoltán

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.



Szurkolói információk

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 23-12-07 13:46