Elkezdődött a felkészülés a 2021-22-es szezonra            

 

Augusztus 2-án találkoztak először a nyári szünet után a felnőtt keret tagjai, és megkezdték a felkészülést a szeptember 22-én startoló bajnoki évadra.

A játékosoknak korán kellett kelniük, ugyanis reggel fél nyolckor már vártak rájuk a klub orvosi hátterét biztosító Bács-Kiskun Megyei Kórház, valamint a Kék Teszt Pont laboratórium szakemberei, akik elvégezték a szükséges vizsgálatokat és megfelelő mennyiségű vérmintát vettek a laboratóium számára.

A felnőtt kerettel együtt kezdett reggel az U20-as és az U18-as korosztály több tagja. A vizsgálatok és a reggeli után az első tréningen Csorba Andrea erőnléti edző irányításával dolgozott a keret, a délutáni foglalkozáson viszont a tervek szerint előkerülnek a labdák is.

A keret két új tagja, Xavier Pollard és Andreja Milutinovic az augusztus 15-ei héten kapcsolódik be a munkába, míg Tóth Barna és Ivkovic Milán az U18-as válogatott Challenger-tornája után ölti magára a klub új edzőszerelését.

Váradi Kornél vezetőedzőtől megtudtuk, hogy a héthetes felkészülés során nyolc edzőmeccsel készülnek, ebből négy lesz hazai pályán. Az első felkészülési mérkőzésre Székesfehérváron kerül sor augusztus 19-én, míg a bajnokság szeptember 22-én kezdődik.

Szerző: Komáromy András, 21-08-02 14:04