Fejben fog eldőlni a döntőbe jutás

Vasárnap 18 órakor Körmenden, az ötödik elődöntő mérkőzésen fog eldőlni, hogy a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, vagy az Egis Körmend jut-e a bajnoki döntőbe, ahol majd a Falco KC lesz a másik fél.

A pénteki, kecskeméti mérkőzésen fényes győzelmet arattak Forray Gáborék, ezzel 2-2-re módosítva a párharc állását. A mindent eldöntő, ötödik összecsapást a körmendi csarnokban rendezik 18 vasárnap 18 órától.

- Pokoli hangulatú mérkőzésre számítok - kezdte Forray Gábor vezetőedző. - Úgy vélem, hogy mentálisan rendben vagyunk, és kondicionálisan is bírni fogjuk. A körmendieknek hosszabb a rotációja, több a felnőtt a játékosuk, de már számtalanszor megmutattuk, hogy fegyelmezett taktikával eredményesek tudunk lenni ellenük.  Vasárnap az fogja eldönteni a meccset, és egyben azt, hogy ki jut a döntőbe, hogy melyik csapat lesz fejben koncentráltabb. Ha higgadtak tudunk maradni, nem engedjük kizökkenteni magunkat a saját játékunkból, akkor lehet esélyünk a győzelemre. A bevett forgatókönyv szerint készülünk szombaton. Regenerációs nap lesz, taktikai elemzésekkel, videózással. Bízom benne, hogy a körmendi oroszlánbarlangba sok kecskeméti szurkoló elkísér bennünket, és közösen kiharcoljuk a finálét! - mondta a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét trénere. 

Egis Körmend - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 
Tippmix Férfi NBI A-csoport, rájátszás elődöntő 5. meccs
2022. június 12., vasárnap 18:00 (M4Sport közvetítés+)
Körmend Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: 
MKOSZ ellenőr:

A párharc az egyik csapat három győzelméig tart. Az állás 2-2.

 


Szurkolói információk

A csarnok címe: 9900 Körmend, Kossuth Lajos utca 36.

Jegyárak a helyszínen: felnőtt 2.500 Ft, diák,nyugdíjas: 1.800 Ft. 

Fizetni képszpénzzel, kártyával és szép kártyával is lehet!

 

Szerző: Komáromy András, 22-06-11 10:22