FELFORGATOTT SZERKEZETTEL IS GYŐZELEM AZ NBI/B-BEN

Pénteken a Soproni MAFC együttesét fogadta a Mercedes-Benz Sport Akadémián a KTE-Duna Aszfalt NBI/B-csoportos együttese.

Az első negyedben kidolgozott előnyt sokáig tartani tudta a Kecskemét, egészen a negyedik felvonás közepéig. Ekkor a SMAFC átvette ideiglenesen a vezetést, de időkérést követően újra lendületet kaptak a hazaiak, és megnyerték a mérkőzést.

A sérüléséből nem olyan rég felépülő Varga Balázs így értékelte a sikert: - Gratulálok az ellenfélnek! Nagyon jól játszottak, és egy extra dobóformát mutattak a támadásban, és a védekezésnél a zónával megzavartak minket. Szerencsére a végjátékba higgadtabbak voltunk, és ezért megérdemeltük a győzelmet!

Edzői szemmel

Csaplár-Nagy Arnold (SMAFC): A sérülések és egyéb elfoglaltság miatt nem tudtunk teljes kerettel eljönni. Ennek ellenére egy extra hárompontos dobóformát tudtunk csinálni. Sajnos ennek ellenére is kikaptunk, gratulálok a játékosaimnak, jól küzdöttek, és gratulálok a Kecskemétnek!

Váradi Kornél (KTE): Gratulálok mindkét csapatnak! Jó mérkőzést játszottunk, és gratulálok a játékosaimnak, hogy ilyen higgadtan játszottak a végén. A sérülések és az NBI A-s mérkőzés miatt elég felforgatott szerkezettel is játszottunk, de a soproniak extra dobóformáját a lepattanó csata magabiztos megnyerésével tudtuk kompenzálni.

 

KTE-Duna Aszfalt - SMAFC 84-76 (24-12, 17-24, 20-20, 23-20)
férfi kosárlabda NBI/B zöld-csoport, 14. ford.
Kecskemét, Mercedes-Benz Sport Akadémia

Kecskemét pontszerzők: Plézer 22/9, Molnár D. 21/6, Kucsera 6, Fülöp 11, Lewis 11/9, Varga B. 7, Cserkó K. 4, Lukács D. 2.

Szerző: Komáromy András, 19-12-14 07:56