FELLEGI JENŐ IS NAGYON SZORÍT A KECSKEMÉTI SIKERÉRT

Fellegi Jenőt neve sokak számára fotográfusként ismerős, de a kosárlabda fanatikusok jól tudják, hogy ő is részese volt az 55 évvel ezelőtt elért nagy sikernek, amikor a Kecskeméti Petőfi feljutott az élvonalba. Akkor a Szombathelyi Haladást kellett legyőzniük, egy ponttal jobbnak is bizonyultak (55-54), így juthattak tovább az akkor még több selejtezőből álló kvalifikációs sorozat következő körébe.

Fellegi Jenő a mai napig lelkesen jár kosárlabda mérkőzésekre, és szurkol a kecskeméti csapat sikeréért. A vasárnapi Falco elleni meccs előtt kérdeztük:

- Nagyon örülünk a régi kosaras barátokkal, hogy ilyen jól áll a KTE-Duna Aszfalt. Úgy gondolom, hogy nem egy-egy játékos hoz kiemelkedőt idén, hanem az egész csapat együtt mozog a pályán, az egységességükben rejlik a sikerük. Bízom benne, hogy ahogy anno mi is tudtunk egy ponttal nyerni a szombathelyiek ellen, úgy most Wittmann Krisztiánék is felülkerekednek! Igyekszem én is kijutni a mérkőzésre, és a lelátóról biztatni a fiúkat! Hajrá Kecskemét!

Szerző: Komáromy András, 19-11-28 11:26