Fontos csata vár ránk a fővárosban

A Budapest Honvéd ugyanolyan mérleggel várhatja a pénteki ütközetet, mint a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A hírös városiak feltett szándéka, hogy sikerrel vegyék a fővárosi megmérettetést, és megszakítsák a jelenlegi rossz sorozatot.

Mindkét gárda egy győzelemmel és három vereséggel a háta mögött várhatja a pénteken 19 órakor kezdődi bajnoki találkozót. A Honvéd a 3. fordulóban a Szegedet győzte le a Ludovikában, míg Forray Gábor tanítványai a nyitófordulóban a Sopront fektették két vállra. 

-A Honvéd tavaly is már üde színfoltja volt az élvonalbeli bajnokságnak, és idén szerintem még markánsabbak - nyilatkozta Forray Gábor, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője. - Az előszezon során is megmutatták már, hogy jó erőkből állnak. Kompakt csapathoz látogatunk pénteken Budapestre.  Talán azt is ki lehet mondani, hogy a hazai pálya mellettük szól, nekik ez a meccs kötelező házi feladat lenne, hogy hozzák. Három légiósuk van, jól szervezett kosárlabdát vonultatnak fel. Hasonló stílusban védekeznek, mint mi, de tudnak többféle variációt alkalmazni. Nekünk is feltett szándékunk, hogy győzelemmel hagyjuk el a pályát. Ugyan az előző mérkőzéseken kikaptunk, de mindegyiken megvolt a sansz, hogy nyerjünk. Nüansznyi dolgok hiányoztak, és most azon dolgozunk, hogy ezúttal már felénk billenjen a mérleg nyelve. Az a csapat fog tudni nyerni, aki higgadtabb lesz, és a kulcs pillanatokban a legjobb döntéseket hozza. Szurkolóink remélem a fővárosba is elkísérnek minket, kelleni fog a biztatásuk! - zárta gondolatait a tréner.

 

 

Budapest Honvéd - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 5. forduló
2023. október 27., péntek 19:00 @ Ludovika Aréna
Játékvezetők:Benczur Tamás, Fodor Attila, Nyilas István 
MKOSZ ellenőr: Farkas Zoltán

Az U20-as meccs 16.00-kor kezdődik.

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.



Szurkolói információk

A mérkőzés napján 19:00-ig van lehetőség online jegyvásárlásra a Honvéd elleni, idegenbeli mérkőzésre az alábbi linken:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapesti-honved-se-2023-24-szezon-budapest-ludovika-arena-nemzeti-koezszolgalati-egyetem-1379659/performance.html

A Budapest Honvéd 200 jegyben maximalizálta az eladható vendégbelépőket, és ezek megvásárlására kizárólag online van lehetőség (a helyszínen már nem lesz jegyértékesítés)!

Ludovika Aréna
ÚTVONALTERV
1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 23-25.

Szerző: Komáromy András, 23-10-25 19:03