Fontos, hasznos szurkolói információk a mai meccset megelőzően

A pénteken 18 órakor kezdődő bajnoki lesz az utoló hazai meccs a válogatott szünetig, utána tévés meccset játszunk november 14-én Sopronban, így mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos összecsapás vár a fiúkra. A csapat már nagyon várja, hogy újra hazai közönség előtt bizonyíthasson, várjuk szurkolóinkat ezúttal is nagy szeretettel, harcoljuk ki közösen az újabb győzelmet!

A mérkőzéssel kapcsolatban pár fontos és hasznos információt gyűjtöttünk egy csokorba, amelyek alább olvashatók.

Kötelező maszkviselés az egész csarnok területén

Mint már korábban felhívtuk rá a figyelmet, a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező lesz már a mai mérkőzésen is. Kérjük szurkolóink szíves közreműködését, vigyázzunk egymásra!

Parkolás

A Messzi István sportcsarnok előtti parkoló lezárásra kerül. Parkolni a Messzi István sportcsarnok és a Mercedes Sport Akadémia közötti belső parkolóban lehet. Parkolás után kérjük szurkolóinkat, hogy a főbejárathoz visszagyalogolni szíveskedjenek, csak ott lehet belépni a létesítménybe.

További beléptetési szabályok:

  • A koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (védettségi igazolvány) bemutatásával vagy applikáción keresztül igazolja. A koronavírus elleni védettség igazolása, illetve a koronavírus ellen védett személye felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése során felszólításra az érintett személynek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély vagy diákigazolvány) is be kell mutatnia.

  • A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás stb.) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

  • A Kecskemét MJV Operatív Törzs döntése értelmében 2021. november 2. keddtől az önkormányzati tulajdonban lévő sportlétesítmények zárt tereiben – így a Messzi István Sportcsarnok zárt tereiben is – a látogatók, a sportolók és az üzemeltető személyzet számára kötelező az orrot és szájat eltakaró védőmaszk használata, kivéve sporttevékenység során. Ebből kifolyólag a nézők számára is kötelező a szájmaszk használata a mérkőzések látogatása során! Kivételt képeznek a 6 éven aluliak és az autizmus spektrumzavarral élő személyek. Kérjük tisztelettel szurkolóinkat, hogy az új rendelkezést betartani szíveskedjenek, vigyázzunk egymás egészségére!

  • Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 21-11-05 08:56

Kapcsolódó dokumentumok