Forray Gábor: Képesek vagyunk az újabb bravúrra

Szombaton Pakson mutatta meg a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, hogy mekkora szíve van a gárdának, és rendkívül fontos sikert arattak. A férfi kosárlabda-válogatott világbajnoki selejtezői előtti szünetet megelőzően azonban még egy nagy összecsapás vár Forray Gábor tanítványaira. A 13 meccs óta veretlen Sopron KC érkezik a Messzi István sportcsarnokba.

A fenti statisztikai adat igen impozáns, ám legutóbb pont a kecskemétiek bírták legyőzni a Sopront a pontvadászatban, és most is erre hajtanak Forray Gáborék. 

-A szezon elején szakértőként azt jósoltam, hogy az első ötben ott lesz a Sopron - mondta Forray Gábor a meccset megelőzően. - Már akkor látni lehetett, hogy kiváló keretük van, és ott lesznek a legjobbak között. A centerük a Denver Nuggets nyári táborából érkezett hozzájuk, de említhetném a hátvédeket is, és Milos Borisovot sem kell bemutatni, hogy milyen magasan képzett kosárlabdázó. Most nagyon összeállt a játékuk, jelenleg a legjobb formában lévő gárda a ligában. Mi viszont azért vagyunk sportemberek, hogy mindig a legjobb tudásunkat megmutatva próbáljunk meg nyerni. Most is ez lesz a célunk, mint eddig máskor is. Nálunk a fókusz most a regeneráción van, igyekszünk minél jobban felfrissíteni a keretet a szerdai mérkőzésre. Természetesen külön készülünk a soproniak játékából is, és az ellenük elképzelt taktikára helyezzük az edzéseken a hangsúlyt. Tisztában vagyunk az erényeikkel, ám ne feledjük el azt sem, hogy top csapatokat szorongattunk meg Kecskeméten, mondhatni egylabdás meccs volt mindegyik. Azt gondolom, ha megint ilyen szoros meccset tudunk játszani, akkor most már ki kell jönnie a lépésnek. A Kecskemét tudta legyőzni legutoljára az SKC-t a pontvadászatban, szurkolóink biztatása mellett, hazai pályán képesnek tartom magunkat egy újabb bravúrra - bizakodott a tréner.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Sopron KC
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 23. forduló
2022.02.16, szerda 18:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért,  Nyilas István, Sörlei Attila        
MKOSZ ellenőr: Farkas Zoltán


Szurkolói információk

  • A koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (védettségi igazolvány) bemutatásával vagy applikáción keresztül igazolja. A koronavírus elleni védettség igazolása, illetve a koronavírus ellen védett személye felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése során felszólításra az érintett személynek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély vagy diákigazolvány) is be kell mutatnia.

  • A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás stb.) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.
  • A nézők számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata a mérkőzések látogatása során, a csarnok egész területén!
  • Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 22-02-15 10:09

Kapcsolódó dokumentumok