Forray Gábor: Maradéktalanul hiszek a csapatban

Szombaton 15 órától, immár hazai pályán, a Messzi István sportcsarnokban folytatódik az elődöntő párharca a Körmenddel szemben. A pályaelőnyt a vasiak megőrizték szerdán, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét egyértelmű célja, hogy saját közönsége előtt egalizáljon a döntőért folyó küzdelemben.

Az utóbbi években nem tudott nyerni Kecskeméten a Körmend. Mi kell ahhoz, hogy ez most is így maradjon?

-  A védekezésünkön kell finomhangolni, hogy maradéktalanul hajtsuk végre az eltervezett stratégiát - nyilatkozta Forray Gábor vezetőedző. Továbbá sokkal jobban kell koncentrálnunk majd a lepattanóknál. A támadójátékunkkal nem volt probléma, rendre üres helyzetekig dolgoztuk ki az akciókat, csak a dobóforma maradt el. Most 1-0 az állás, de háromszor kell nyerni a továbbjutáshoz, úgyhogy mindegy mi történt az előző meccsen, az már történelem, és csak a következő megmérettetésre kell fókuszálni. Én azt gondolom, hogy hazai pályán, csodálatos közönségünk előtt kiegyenlíthetjük a párharcot. Ez persze nagyon nehéz feladat lesz, hiszen a Körmend láthatóan hosszú és erős rotációval rendelkezik. Bízom benne, hogy most is telt ház előtt vívhatjuk ki a győzelmet. A Szolnok ellen már bizonyítottuk, hogy bravúrokra vagyunk képesek, most is ez a célunk.

Sokan érdeklődve figyelik, hogyan áll sérültjeink állapota. Milyen hírekkel szolgálhat számukra?

  • Most nem az a fontos, hogy ki nem tud játszani, hanem az, hogy akik ott vannak a keretben, azokat megtiszteljük azzal, hogy hiszünk bennük, hogy ők a legerősebb csapat, és képesek legyőzni az ellenfelet. Ha majd úgy látja az orvosi stáb, hogy valaki visszatérhet, akkor ő is bekerülhet a keretbe. Nem várható el azonban, hogyha valaki visszajön több hét kihagyás után, akkor varázsütésre sokkal jobbak leszünk, és biztosan nyerünk, ez nem így van. Nekünk most ezt rendelte a sors, hogy felforgatott kerettel kell kiállnunk. Mindig az a tizenkét játékos számomra a legjobb, akik az adott meccsnapon nevezve vannak. Ők fogják kiharcolni a győzelmet. Én maradéktalanul hiszek a csapatban, erre kérem szurkolóinkat is - húzta alá a mester.



    Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Egis Körmend 
    Tippmix Férfi NBI A-csoport, rájátszás elődöntő 2. meccs (M4Sport közvetítés)
    2022. június 4., szombat 15:00
    Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
    Játékvezetők: Cziffra Csaba, Kapitány Gellért, Győrffy Pál Attila
    MKOSZ ellenőr: Balogh László


Szurkolói információk

Ismét lesz "van egy dobásod" játék, ráadásul duplázzuk a tétet. Részletekért kattints IDE!

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés előtt jelentős forgalom várható a sportcsarnok környékén. Ezért arra kérünk mindenkit, hogyha teheti, pénteken váltsa meg jegyét a szombati meccsre. Ezt pénteken 15 és 18 óra között tehetik meg a Messzi István sportcsarnok jegypénztárában. Köszönjük szíves megértésüket!

A jegyárak változatlanok maradtak: a felnőtt jegy 1500 forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 1000 forintért vásárolhatják meg a tiketteket. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes.

A meccsnapon a jegypénztár 13:30-tól nyit.

Szerző: Komáromy András, 22-06-02 13:23

Kapcsolódó dokumentumok