Forray: minden erőnkkel azon leszünk, hogy a négy közé kerüljünk!

Kedden délben elkészült a Magyar Kupa nyolcas döntőjének sorsolása az MKOSZ székházában. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Nyíregyházával fog megmérkőzni az elődöntőbe való kerülésért.

Vezetőedzőnk úgy gondolja, hogy mint az alapszakaszban, most is az éppen aktuális forma lesz a mérvadó a nyírségiek ellen.

- Először is gratulálok a csapatnak, hogy sikerült bejutnunk a nyolcas döntőbe, megsüvegelendő teljesítmény - kezdte Forray Gábor vezetőedző. - Ami a sorsolást illeti, ez tipikusan az a helyzet, mikor mindkét fél fellélegzik, hiszen nem topcsattal került rögtön szembe. Mindkét együttesnek van esélye legyőzni a másikat, az éppen aktuális forma fog dönteni majd semleges pályán. A Nyíregyháza egy jó csapat, már az alapszakaszban is bizonyították ezt ellenünk, hiszen végletekig kiélezett csatákat vívtunk. Jó szájízzel várhatjuk a tornát, minden erőnkkel azon leszünk, hogy a négy közé kerüljünk! - jelentette ki a tréner.

A tornát Debrecenben rendezik, a tervek szerint nézők előtt.Az időpont még kérdéses, az országgyűlési választások függvényében vagy március 31. és április 2., vagy április 1. és április 3. között rendezik meg a döntőt.

A párosítások:

Felső ág:
Falco Volvo Alpok Autó Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák
DEAC-Tungsram – Alba Fehérvár

Alsó ág:
Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász
HÜBNER Nyíregyháza BS – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Győzelem esetén tehát a Körmend-Szolnok meccs győztesével folytatódhat számunkra a sorozat.

Szerző: Komáromy András, 22-01-11 14:30