Harmadszor is a győzelem a cél a JKSE ellen

Nem szabad azonban kényelmesnek lennünk véletlenül sem, maximális koncentráció kell a kiesés elől menekülő Jászberény ellen.

A Jászberényi KSE utolsó helyen, két győzelemmel várhatta a play-out szakaszát. Az alapszakaszban mindkétszer legyőztük őket, legutóbb idegenben, március végén 74-90-re.

A JKSE csapata eddig a play-outban egy meccset játszott, a Kaposvár vendégei voltak, és 78-63-ra alulmaradtak. Azóta nem játszottak tétmeccset, így valamivel talán frissebben érkezhetnek a szerdai mérkőzésbe, ám a statisztikák mellettünk szólnak.

Váradi Kornél vezetőedző szerint a maximális koncentráció és fegyelmezettség vezethet minket újra sikerre.

"Nehéz menetelésben vagyunk, heti két meccset játszunk, és ezek mind nagyon fizikálisak. Hétvégén egypontos győzelmet arattunk a Kaposvár ellen, ez nagyon jót tett a csapat önbizalmának. A Jászberény egészen biztosan kettőzött erővel fog játszani, számukra élet-halál  harc minden meccs, hogy elkerüljék a kiesést. Nem szabad tehát kényelmesnek lennünk, a feldobástól kezdve oda kell tennünk magunkat védekezésben és támadásban egyaránt. Kellően agresszív védekezés, a kulcsjátékosaik kikapcsolása lesz a legfontosabb, hogy aztán a mi akaratunk tudjon érvényesülni, és be tudjuk húzni az újabb győzelmet, ahogy azt már korábban is tettük ellenük. Mindenki egészséges, teljes kerettel várhatjuk az összecsapást" - mondta a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét trénere az összecsapást megelőzően.

 

Duna Aszfalt -DTKH Kecskemét – Jászberényi KSE
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, Play-out 2. forduló
2021.04.14., 17:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Fodor Attila, Nyilas István
MKOSZ ellenőr: Várhalmi Zsolt László

 

Szerző: Komáromy András, 21-04-13 12:10