Hegedűs Gergely még mindig jó formában van

Elsősorban az U20-as csapat vezetőedzői szerepkörét látta el eddig Hegedűs Gergely, aki a nyáron tért vissza Kecskemétre. Pécsen újra mezt öltött, hogy Derasimovic és Djurasovic hiányát enyhítse, és 16 percet töltött a pályán, amely alatt 9 pontot szerzett.

- Nagyon szívmelengető érzés volt újra a legjobb barátaimmal egy pályán lennem. Néha eddig is beálltam edzéseken, ha nem voltak meg a srácok létszámban a gyakorlatoknál. Úgy hozta a sors, hogy alapembereink hiányoztak Pécsen, és be kellett segítenem. Inkább a védekezés volt a feladatom, de sikerült pontokkal is segítenem a csapatot. Ha szükség lesz még rám, a jövőben is számíthat rám a szakmai stáb - mondta Hegedűs Gergely.

Az U20-as csapat edzőjeként mennyire vagy elégedett a tanítványaiddal?

- Nagyon vegyes a kép, mert tudunk a legerősebb csapatok ellen is kiváló formát mutatni, és megizzasztani őket, de a nálunk papíron gyengébb ellenfelektől is kaptunk már ki idén. Ez az edzői munka picit hullámvasúthoz hasonlít, egyszer fent, egyszer lent. Szegeden kikaptunk az U20-as meccsen, most pénteken, hazai környezetben szeretnénk visszavágni!

Szerző: Komáromy András, 20-01-14 11:48