Indul a bronzcsata!

Szerdán Székesfehérváron megkezdődik a bronzéremért folyó párharc a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára.

A kecskemétiek 3-2-es összesítéssel maradtak alul az Egis Körmenddel szemben az elődöntőben, míg az Alba Fehérvár 3-1-re kapott ki a Falco KC Szombathely ellen.

A párharc külön pikantériája lesz, hogy a Magyar Kupában is az Albával csapott össze a Forray-alakulat a bronzéremért. Akkor Wittmann Krisztiánék nyakába került a medál. 

- Rengeteg kisebb-nagyobb sérüléssel küszködünk, de a stáb azon dolgozik, hogy a legutóbbi meccsen játszó keret bevethető legyen maradéktalanul - mutatott rá Forray Gábor vezetőedző. - Az Alba védekezése kicsit más, mint a többi csapaté. Gyakorlatilag mindent elváltanak, erre kell felkészülnünk a legjobb tudásunk szerint. Ami a mi védekezésünket illeti, kulcsfontosságú lesz, hogy a magyar mezőny egyik legjobb játékosát, Vojvoda Dávidot hogyan tudjuk majd megfogni. A fehérváriak masszívak, atletikusak, úgyhogy kemény feladatunk lesz. Már bizonyítottuk, hogy nagy küzdők vagyunk, most is minden erőnkkel azon leszünk, hogy borítsuk a papírformát, és győzni tudjunk. Szurkolóinknak ismét szeretném megköszönni, hogy támogatnak minket. Fontos megjegyezni, hogy ez akkor is igaz volt, mikor kevésbé ment jól a szekér. Szeretnénk meghálálni a szeretetüket, mindent megteszünk, hogy megörvendeztessük őket! - emelte ki a szakember.




Alba Fehérvár - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 
Tippmix Férfi NBI A-csoport, rájátszás 3. helyért, 1. meccs
2022. június 15., szerda 18:00
Székesfehérvár, Alba sportcsarnok
Játékvezetők: 
MKOSZ ellenőr: 

A párharc az egyik fél két győzelméig tart.  A teljes menetrend itt tekinthető meg.


Szurkolói információk

A csarnok címe: Székesfehérvár, Gáz u. 19

Vendégpénztár nyitás: 17:00

A jegy ára egységesen 2500 Ft, amelyet a helyszínen lehet megváltani.

A csarnokba zászlórudat nem lehet bevinni!

 

Szerző: Komáromy András, 22-06-13 17:17