Jegyinformációk a hétvégi négyes kupadöntőről

Április 8-9-én a budapesti Tüskecsarnok ad otthont az idei Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa négyesdöntőjének, melyre a mai napon elkezdődött a jegyértékesítés az Eventim oldalán:
 
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/zsiros-tibor-ferfi-magyar-kupa-2023-budapest-tueskecsarnok-606583/event.html

Április 6-ig a D, az F, az L és az N szektorba lehet jegyet vásárolni. Az ide szóló kétnapos bérletek ára darabonként 15.000 Ft, míg a napijegy 8.000 Ft-ba kerül.
 
A csapatok számára kijelölt szektorokba április 6-án, csütörtökön délelőtt 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés az alábbiak szerint:
 
B és C szektor – Sopron KC szurkolók
G és H szektor – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szurkolók
J és K szektor – Szolnoki Olajbányász szurkolók
O és P szektor – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely szurkolók
 
Az ide szóló kétnapos bérletek darabja 11.000 Ft lesz, míg a napijegyek 6.000 Ft-ba fognak kerülni.
 
Kérjük, a D, az F, az L és az N szektorba történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy mely csapatok szurkolói mellé kívánják megvenni a jegyüket!
 
 
Az idei Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa mérkőzésein a 2 év alatti gyermekek részvétele ingyenes, amennyiben a mérkőzés időszakában ölben foglalnak helyet.
 
A csarnok négy részre lesz osztva. A belépésnél a jogosultságokat a rendezők ellenőrzik, és mindenki a kijelölt szektornak megfelelő színű karszalagot kap.
 
Az F és az L szektorok beléptetése az I-es kapun, a Magyar Tudósok Útja felől történik, míg azok, akik a D vagy az N szektorba vásárolnak jegyet, a II-es kapun, a Neumann János utca felől léphetnek a csarnokba az alábbi képen is jelölt oldalakon:
 

 
Kérjük, hogy mindenki a csapatának megfelelően válassza ki az ülőhelyét és közelítse meg a csarnokot.
 
A csarnokon belül nem, illetve csak kivételes esetben lesz lehetőség másik szurkolói negyedbe történő áthaladásra. Kérjük, hogy ezt jegyeik megvásárlása során vegyék figyelembe.

Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa elődöntők

2023. április 8., szombat
 
17:00   Sopron KC - Szolnoki Olajbányász
20:00   Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
 
2023. április 9., vasárnap
 
17:00   Bronzmérkőzés
20:00 Döntő

Szerző: Komáromy András, 23-04-05 19:56